Handige tips voor de plus size bruid

Soms lijkt het wel eens alsof alle bruiden over een perfect lichaam beschikken. Op de trouwfoto´s die we op internet voorbij zien komen, lijkt de ene bruid nog mooier en slanker dan de ander. Met een maatje meer kun je echter net zo goed staan stralen op jullie trouwdag. Met deze tips voor de plus size bruid zul jij je op jullie bruiloft zeker mooier voelen dan ooit!

Als je onzeker bent over je eigen lichaam dan kan het best lastig zijn om in het middelpunt van alle belangstelling te staan. Aan de andere kant is jullie trouwdag een bijzondere dag waarop je je waarschijnlijk op je aller mooist zal voelen. Met deze tips zorg je er als plus size bruid voor dat je zorgeloos van de trouwdag kunt genieten en met trots terug kunt kijken op de trouwfoto´s.

Maatje meer? Maak je niet druk!

De eerste reactie van veel brides to be met een maatje meer is dat ze willen afvallen voor de bruiloft. Natuurlijk is het prima wanneer je niet tevreden bent met je gewicht en de bruiloft een goede stok achter de deur is om wat af te vallen. Het is echter niet de bedoeling dat je jezelf compleet probeert te veranderen voor de grote dag. Extra sporten en gezonder eten is een goed idee, maar verwacht geen wonderen. Leer je lichaam liever waarderen zoals het is. Als plus size bruid ben je namelijk absoluut niet minder mooi dan een bruid met een super slank lichaam. Je uitstraling maakt echter wel een wereld van verschil!

Plus Size bruid

Fotocredits: Instagram

Benadruk je sterke punten

Iedere bruid is onzeker over bepaalde onderdelen van haar lichaam. In plaats van je hier druk over te maken, kun je beter de focus leggen op de onderdelen waar je wel trots op bent. Heb je prachtige ogen? Leg hier dan extra nadruk op door gebruik te maken van goede make-up. Mooie lange benen? Dan is een korte trouwjurk misschien een leuk idee.

Kies een trouwjurk die past bij je lichaam

Natuurlijk is het belangrijk dat je een trouwjurk kiest die je mooi vindt, maar let hierbij ook op de vorm van jouw lichaam. Heb je een flinke boezem? Dan is het niet verstandig om voor een strapless trouwjurk te kiezen. Er zijn heel wat mooie trouwjurken met bandjes die voor meer ondersteuning zorgen. Onzeker over je bovenarmen? Probeer dan eens een trouwjurk met lange mouwen. Een smal riempje rond de taille kan wonderen doen voor bruiden die niet tevreden zijn over hun buik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *