Bruiden met gele trouwjurken

Fotocredits: Zie hieronder

Prachtige bruiden in een gele trouwjurk

Misschien is geel niet de eerste kleur waar je aan denkt als het over trouwjurken gaat. De meeste bruiden kiezen er immers voor om te trouwen in het wit. Toch kan een gele trouwjurk ook heel mooi zijn.

Geel is een vrolijke kleur die goed past bij een zomerse bruiloft. Je krijgt er energie van en het brengt een vakantiegevoel met zich mee. Niet voor niets wordt deze kleur dan ook vaak gekozen om te gebruiken op bruiloften. Zelfs een trouwjurk in het geel is mogelijk!

Gele trouwjurk

Je zou het misschien niet zeggen, maar er zijn heel wat mooie trouwjurken in het geel te vinden. Je kunt kiezen voor een traditionele trouwjurk waarbij alleen de kleur anders is, maar natuurlijk kun je ook een jurk kiezen die er minder uit ziet als een echte trouwjurk. Een wit bovenstukje met een gele rok er onder is ook een mogelijkheid. De keuze is aan jou! Wij hebben wel vast wat mooie foto´s opgezocht van bruiden die voor een gele trouwjurk gekozen hebben. Zo kun je ideeën opdoen voor je eigen trouwjurk.

Gele trouwjurk

Fotograaf: Adonye Jaja via The Knot

Tweede huwelijk

Soms kiezen bruiden die voor de tweede keer in het huwelijksbootje stappen er voor om in een andere kleur te trouwen dan de eerste keer. Er zijn heel wat kleuren mogelijk, maar geel is in ieder geval een mooi alternatief.

Geel vestje

Vind je de kleur geel erg mooi om op jullie bruiloft te gebruiken, maar is een gele trouwjurk wat teveel van het goede? Dan kun je er ook voor kiezen een geel vestje over je witte trouwjurk heen te dragen. Dit is een mooie combinatie.

Geel vestje trouwjurk

Fotograaf: Tina Wiebe Photography via Style Me Pretty

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.