Stralen op de bruiloft in een gele trouwjurk

Ga je binnenkort een trouwjurk uitkiezen? Dan denk je waarschijnlijk al snel aan een witte jurk. Toch kan het ook heel tof zijn om juist in een opvallend kleurtje te trouwen. Niet traditioneel, maar wel minstens zo mooi! Wat dacht je bijvoorbeeld van een gele trouwjurk? 

Geel is een vrolijke kleur die goed past bij een zomerse bruiloft. Je krijgt er energie van en het brengt een vakantiegevoel met zich mee. Niet voor niets wordt deze kleur dan ook vaak gekozen om te gebruiken op zomer bruiloften. Je kunt denken aan gele decoratie, maar ook gele kleding is mogelijk. En wat dacht je van een gele trouwjurk voor jou als bruid?

Trouwen in een gele trouwjurk

Je zou het misschien niet zeggen, maar er zijn heel wat mooie trouwjurken in het geel te vinden. Je kunt kiezen voor een traditionele trouwjurk waarbij alleen de kleur anders is, maar natuurlijk kun je ook een jurk kiezen die er minder uitziet als een echte trouwjurk. Wil je wat geld besparen? Vraag dan naar een gele galajurk in plaats van een trouwjurk. Hier betaal je vaak minder geld voor. Een tweedelige trouwjurk is ook een leuk idee. In dat geval zou je kunnen gaan voor een wit bovenstukje met een gele rok. Dit zorgt voor een mooie combinatie!

Bruid in een gele bruidsjurk met bruidsboeket

Fotograaf: Clara Rice via One Fab Day

Geen gele jurk, maar een geel vestje voor de bruiloft

Vind je de kleur geel erg mooi om op jullie bruiloft te gebruiken, maar is een gele trouwjurk wat teveel van het goede? Dan kun je er ook voor kiezen een geel vestje over je witte trouwjurk heen te dragen. Dit is een mooie combinatie. Bovendien is een vestje fijn als het buiten iets minder warm is. Ideaal als jullie trouwen in het voor- of naseizoen of gewoon een wat minder warme dag hebben uitgekozen voor jullie bruiloft!

Een gekleurde bruidsjurk voor een tweede huwelijk

Een gele bruidsjurk is een leuk alternatief voor de traditionele witte trouwjurk. Je kunt hiervoor kiezen wanneer je het leuk vindt om van de traditie af te wijken. Bruiden die gaan voor een tweede huwelijk kiezen ook vaak voor een gekleurde trouwjurk. Is geel niet helemaal jouw kleur? Dan zijn er nog veel meer mooie gekleurde trouwjurken te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van roze, blauw of zelfs een zwarte trouwjurk? Leuke ideeën zijn er genoeg!