20 Waanzinnig mooie two piece trouwjurken

Een two piece trouwjurk is eigenlijk geen jurk, maar een combinatie van een rok en een top. Dit is dan ook een ontzettend leuk alternatief voor de traditionele trouwjurk. Zeker wanneer je een strak figuur hebt, is dit een gaaf idee. Wij hebben vast 20 waanzinnig mooie two piece trouwjurken voor je op een rijtje gezet die je kunt gebruiken als inspiratie!

Er bestaan allerlei soorten trouwjurken. Van klassiek tot modern en van super chic tot bohemian. Trouwjurken die uit twee delen bestaan, zie je niet zo vaak. Toch zijn two piece trouwjurken ontzettend mooi en heel geschikt om in te trouwen!

Verschillende two piece trouwjurken

Deze bijzondere trouwjurken zijn te krijgen in allerlei verschillende combinaties van rokken en tops. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lange rok van gladde stof gecombineerd met een kanten top in boho stijl? Of een combinatie van een rok in een tof kleurtje met een witte top? En wanneer je over een jaloersmakende strakke buik beschikt, kies je gewoon voor een top die wat hoger zit!

Enthousiast geworden? Wij hebben 20 exemplaren voor je verzameld die we stiekem allemaal wel zouden willen hebben. Want wat zijn deze trouwjurken waanzinnig mooi!

Two piece trouwjurk

Fotograaf: Bespoke Photography, Trouwjurk: handgemaakt via: Nouba

Two piece trouwjurk

Fotocredits: Etsy

Two piece trouwjurk

Fotocredits: Fantasy Bridal

Two piece trouwjurk

Fotocredits: Luna Bride

Two piece trouwjurk

Fotocredits: Grace Loves Lace

Bruid met roze two piece trouwjurk

Fotograaf: Sleepy Fox Photography via Burnetts Boards

Two piece trouwjurk met lange mouwen

Fotocredits: Still White

Two piece trouwjurken

Fotocredits: DIY Dress Online

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *