Krijtstift op achterraam trouwauto

Fotocredits: Un Beau Jour

Het achterraam van de trouwauto versieren met krijtstift

Hebben jullie al een mooie trouwauto uitgezocht? Het is leuk om deze auto op de dag van jullie huwelijk nog wat extra te versieren. Bloemen op de motorkap zijn natuurlijk prachtig, maar je kunt ook met krijtstiften het achterraam van de trouwauto versieren.

De trouwauto versieren kan op allerlei leuke manieren. Met bloemen op de motorkap maak je de auto extra chic. Een tros ballonnen, hartjesslingers of blikjes achter de auto zijn leuk om te vieren dat jullie elkaar het jawoord gegeven hebben. Een andere manier om jullie trouwauto extra persoonlijk te maken, is door een tekst met krijtstift op het achterraam aan te brengen. Dit heb je zo gedaan en het geeft een leuk effect!

Wat heb je nodig om je trouwauto te versieren?

Deze DIY is eigenlijk ontzettend simpel en behalve je trouwauto heb je er maar weinig materialen voor nodig. De tekst die je op het achterraam wilt plaatsen, druk je van tevoren af op papier. Zorg er voor dat dit in spiegelbeeld is, zodat je de tekst aan de binnenkant van de auto op kunt schrijven. Er zijn op internet allerlei mooie lettertypes te vinden zodat je echte sierletters kunt maken.

Krijtstift letters op trouwauto

Fotocredits: Un Beau Jour

Hoe ga je te werk?

Met een beetje tape plak je het papier op de juiste hoogte op het achterraam. Vervolgens ga je op de achterbank zitten en trek je de letters en vormen met krijtstift over. Doe dit aan de binnenkant van de auto en niet andersom om te voorkomen dat eventuele regendruppels de letters wegspoelen.

Staat de tekst op het raam? Dan kun je het papier er aan de buitenkant weer voorzichtig afhalen. Ben je op een bepaalde plek uitgeschoten en is de letter daarom niet helemaal netjes geworden? Dan kun je hem bijwerken door een wattenstaafje nat te maken en het verkeerde stukje voorzichtig uit te vegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *