5 Leuke ideeën als verrassing voor jouw bruidegom

De ochtend van de bruiloft begin je als bruid waarschijnlijk zonder de bruidegom. Zeker wanneer jullie gescheiden geslapen hebben, zal het even duren voor jullie elkaar zien op jullie bruiloft. Als jullie elkaar allebei op een andere plek klaarmaken voor deze bijzondere dag, is het een idee om een leuke verrassing voor jouw bruidegom te regelen. Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben 5 leuke ideeën voor je!  

De bruiloft is voor jullie allebei een ontzettend bijzondere dag. Elkaar het jawoord geven is niet zomaar iets dat je dagelijks doet. De kans is daarom groot dat jullie ’s ochtends best wat zenuwen zullen hebben. Het is dan ook leuk om je bruidegom met een klein cadeautje te verrassen wanneer jullie je gescheiden van elkaar voorbereiden op de trouwdag. Op deze manier zijn jullie even heel dicht bij elkaar, ook al kunnen jullie elkaar nog niet zien. Ben je benieuwd hoe zo’n verrassing er uit kan zien? Je kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende cadeautjes:

#1. Een mooi horloge laten graveren als verrassing voor de bruidegom

Horloges kunnen erg mooi zijn en een bijzondere betekenis hebben voor een man. Het is daarom leuk om jouw aanstaande een speciaal horloge te geven dat hij op jullie trouwdag kan dragen. Met een persoonlijk briefje er bij maak je dit cadeau helemaal af. Je kunt ook een mooie tekst of jullie trouwdatum in het horloge laten graveren. Op deze manier wordt het een echte verrassing voor jouw bruidegom!

#2. 100 redenen waarom ik met je wil trouwen

Een heel wat goedkopere, maar daarom niet minder leuke verrassing voor jouw bruidegom, is een boekje met 100 redenen waarom je met hem wil trouwen. Je kunt hiervoor een mooi boekje kopen en er met de hand redenen in schrijven. Ben je niet zo tevreden over je eigen handschrift? In plaats hiervan kun je de redenen natuurlijk ook typen in een mooi lettertype. Het lijkt misschien veel om 100 redenen te verzinnen, maar het is makkelijker dan je denkt!

#3. Boodschap als verrassing op zijn stropdas

Een lieve tekst of een klein zinnetje waarmee jij jouw liefde laat blijken, zal de bruidegom veel doen op jullie trouwdag. Het is daarom leuk om een kleine verrassing aan de binnenkant van zijn stropdas te naaien. Een lieve tekst, jullie namen of trouwdatum bijvoorbeeld. Zo krijgt hij dit te zien op de ochtend van jullie bruiloft, vlak voor hij jou voor het eerst zal zien in je trouwjurk.

#4. Boudoir fotoshoot als verrassing voor de bruidegom

Het is ontzettend leuk om in de weken voor de bruiloft een boudoir fotoshoot te laten maken. Bij boudoir fotografie ga je sexy, maar stijlvol op de foto, bijvoorbeeld in je (bruids)lingerie. Van de sensuele foto’s die je hierbij laat maken, kunnen jullie nog jarenlang genieten. Een boudoir fotoshoot is eigenlijk vooral een cadeautje voor jezelf, maar je kunt de foto’s ook heel goed gebruiken als verrassing voor jouw bruidegom. Stel bijvoorbeeld een klein fotoboekje samen dat je hem op de ochtend van de bruiloft cadeau geeft of kies de mooiste foto uit en maak daar een kaart van. Zeker weten dat de bruidegom enorm onder de indruk is van de foto’s en niet kan wachten tot hij je weer ziet!

#5. Liefdesbrief voor de bruidegom

Tot slot nog een gratis verrassing voor jouw bruidegom met een onschatbare waarde: een mooie liefdesbrief. Schrijf een (handgeschreven) brief voor hem waarin je al je gevoelens bloot legt en je dromen voor jullie toekomst samen beschrijft. Deze brief kun je vervolgens klaarleggen op zijn kussen of naar hem toe laten brengen wanneer jullie je allebei aan het voorbereiden zijn voor de bruiloft. Heb je een lekkere bruidsparfum uitgekozen voor de trouwdag? Spuit dan een beetje van deze parfum op de brief zodat hij je vast kan ruiken.