Bruid met haar vriendinnen

Fotograaf: Athena and Camron

Wat draag je op de ochtend van jullie bruiloft?

Sommige vrouwen vinden het fijn om ´s ochtends zo lang mogelijk in hun pyjama rond te blijven hangen. Heerlijk natuurlijk! Toch zijn er ook genoeg mensen die zich liever snel aankleden en goed verzorgd aan hun dag beginnen. Wat je routine ook is, op jullie bruiloft gaat dat wellicht anders dan je normaal gewend bent. Je trekt je trouwjurk natuurlijk niet meteen aan zodra je je bed uit stapt, maar wat draag je dan wel op de ochtend van jullie bruiloft? Een bruidspyjama, een kimono speciaal voor jou als bruid of heel iets anders? 

Wanneer je gaat trouwen, zul je niet meteen ´s ochtends al je trouwjurk aantrekken. Dit doe je pas op het laatste moment wanneer alle andere dingen geregeld zijn. Het zou immers zonde zijn als je trouwjurk al vies wordt of beschadigt voor de ceremonie begonnen is! Bovendien is het een flinke klus om de trouwjurk op de juiste wijze aan te krijgen. Alleen wat trek je dan wel aan op de ochtend van jullie bruiloft als je haar en make-up nog gedaan moeten worden? Wij hebben wat handige tips voor je!

Draag zo min mogelijk bandjes en randjes

Op de ochtend van jullie bruiloft is het belangrijk vast rekening te houden met de rest van de dag. Dit geldt ook voor de kleding die je draagt. Het is in ieder geval belangrijk om er voor te zorgen dat je zo weinig mogelijk strakke kledingstukken draagt die afdrukken in je huid kunnen veroorzaken. Draag je een strapless trouwjurk? Dan kun je ´s ochtends bijvoorbeeld beter even geen bh dragen om te voorkomen dat de bandjes straks nog zichtbaar zijn in je huid. Hetzelfde geldt voor sokken of een strakke broek. Als je pech hebt blijf je de afdrukken namelijk nog een tijdje in je benen zien. Zeker wanneer je een gevoelige huid hebt, is dit dus niet aan te raden! Het lijkt misschien wat overdreven, maar je kunt maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Zo weet je zeker dat er straks geen gekke plekjes op je lichaam zichtbaar zijn!

Maar wat draag je dan wel in de ochtend van jullie bruiloft?

In plaats hiervan kun je beter voor een lekker los kledingstuk kiezen. Zo kun je een losse trui uit de kast trekken, maar het kan ook leuk zijn om speciaal voor deze ochtend iets nieuws aan te schaffen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi shirt met de tekst bride er op of mrs plus de achternaam die je straks aan gaat nemen? In plaats hiervan kun je ook een mooie kimono of ochtendjas voor jou als bruid kopen. Het is helemaal leuk wanneer je niet alleen als bruid een fijne kimono draagt, maar dit samen met je beste vriendinnen doet, bijvoorbeeld in bijpassende kleuren of printjes! Dit zit niet alleen lekker, het zorgt ook nog eens voor leuke foto´s van de voorbereidingen. Wel zo gezellig als jullie je op deze manier samen klaar kunnen maken voor de bruiloft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *