Als je aan een trouwjurk denkt, zie je waarschijnlijk een witte jurk voor je. Dit is dan ook de kleur die de meeste bruiden dragen. Toch wil dat niet zeggen dat een gekleurde trouwjurk niet ook ontzettend mooi kan zijn.

Sommige vrouwen kiezen liever voor een andere kleur dan wit. Bijvoorbeeld omdat ze al eerder getrouwd zijn geweest, omdat ze iets anders willen dan anderen of gewoon omdat ze het mooi vinden. Een gekleurde jurk kan er zeker ook uitzien als een trouwjurk!

Roze of zalm

Als je graag een gekleurde jurk wilt, maar geen felle knalkleur, dan kun je kiezen voor een licht roze of zalmkleurige jurk. Dit is een mooie, romantische kleur die goed bij een bruiloft past.

Blauw of grijs

Blauw of grijs zijn ook twee rustige kleuren die mooi zijn als trouwjurk. Vind je wit toch eigenlijk ook wel mooi? Je zou er voor kunnen kiezen alleen de onderkant in een bepaalde kleur te doen.

Alice Swedenborg via Wedding Party App

Fotograaf: Alice Swedenborg via Wedding Party App

Opvallende gekleurde trouwjurk

Zijn die lichte kleuren het toch niet helemaal voor jou? Voor bruiden die van lekker opvallend houden, zijn er mooie felgekleurde trouwjurken. Wat dacht je bijvoorbeeld van rood, geel of groen? Je kunt een echte trouwjurk nemen in één van deze kleuren, maar je kunt ook gaan voor een mooie galajurk. Deze jurken zijn minstens zo bijzonder en vaak iets gunstiger geprijsd dan een echte trouwjurk.

Susan Dean via Wedding Party App

Fotograaf: Susan Dean via Wedding Party App

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *