Waanzinnig mooie inspiratie voor een wit bruidsboeket

Heb jij al nagedacht over het bruidsboeket op jullie bruiloft? Een kleurrijk boeket kan prachtig zijn, maar soms is het ook juist mooi om voor een volledig wit bruidsboeket te kiezen. Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Wij hebben wat mooie inspiratie voor je verzameld! 

Wist je dat de kleur van je bruidsboeket heel bepalend kan zijn voor de trouwfoto’s? Een gekleurd boeket trekt veel aandacht, terwijl een wit bruidsboeket juist sneller overloopt in het wit van je trouwjurk. Hierdoor kan het heel mooi zijn om voor witte bloemen in het bruidsboeket te kiezen.

Bruidsboeket witte roos

Rozen worden vaak gebruikt voor bruidsboeketten. Niet zo gek, want het zijn prachtige en stijlvolle bloemen. Witte rozen doen het altijd goed en helemaal mooi is het om een bruidsboeket met pioenrozen in het wit te bestellen.

Modern wit bruidsboeket

Ook als je op zoek bent naar een modern bruidsboeket, is wit zeker een goede kleur. De witte kleur zorgt voor een rustige, maar stijlvolle uitstraling. Je kunt het boeket in verschillende soorten en maten laten maken. Zo kan het leuk zijn om voor een wat meer uitlopende vorm te kiezen in plaats van een traditioneel rond boeket.

Orchidee bruidsboeket maken

Orchideeën zijn mooie bloemen die jouw bruidsboeket een chique uitstraling geven. Door meerdere witte orchideeën in het bruidsboeket te verwerken, zorg je voor een bijzonder geheel. Ben je op zoek naar een bruidsboeket in een bijzondere vorm? Met orchideeën kun je een prachtig watervalboeket maken!

Kleine witte bloemen in het bruidsboeket

In plaats van grote, opvallende bloemen kun je natuurlijk ook gebruikmaken van kleine witte bloemen in je bruidsboeket. Gipskruid en het lelietje-van-dalen zijn hier heel geschikt voor. Je kunt deze bloemen ook gebruiken in combinatie met grotere bloemen. Zo maak je er een mooi geheel van!

Kosten van een wit bruidsboeket

Ben je enthousiast geworden over deze witte bruidsboeketten, maar ben je nog wel benieuwd wat de kosten hiervan zijn? Dat hangt volledig af van de bloemen die je kiest en het soort boeket dat je bestelt. Bepaalde bloemen zoals rozen en orchideeën zijn duurder dan wanneer je voor simpelere bloemen kiest. Je kunt wat kosten besparen door je bruidsboeket aan te vullen met groen. Dit staat prachtig in combinatie met het wit!

En kun je nog wel wat meer inspiratie gebruiken? Lees dan ook zeker even het blog Tips, ideeën en 25 voorbeelden als bruidsboeket inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *