Zijn jullie net verloofd? Gefeliciteerd! Waarschijnlijk brengen jullie het goede nieuws als eerst aan jullie ouders, broers, zussen en beste vrienden. Alleen hoe maak je jullie verloving aan de rest van de wereld bekend? Instagram is daar heel geschikt voor! 

Het bekendmaken van een verloving is altijd een bijzonder moment. Zelf zweven jullie waarschijnlijk op een roze wolkje en het is maar wat leuk om anderen hierbij te betrekken. Alleen hoe kun je dat op een leuke manier doen? Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden, dus waarom zouden jullie de verloving niet gewoon bekendmaken met een mooie foto? Instagram is heel geschikt voor het delen van zo´n bijzondere foto. Heb je nog wat inspiratie nodig? Wij hebben 10 Instagram foto´s voor je verzameld van stellen die net verloofd zijn.

Verlovingsfoto´s via Instagram

Ben jij veel op Instagram te vinden? Dan zie je daar waarschijnlijk dagelijks de mooiste foto´s voorbij komen. Geen spontane, snel genomen kiekjes, maar plaatjes waar goed over is nagedacht. Want hoe krijg je de foto zo mooi mogelijk? Over onderstaande verlovingsfoto´s is ook goed nagedacht. Het zijn bijzondere beelden geworden met een duidelijke boodschap. Zo kun jij vast wat inspiratie opdoen voor de manier waarop jullie de verloving bekend gaan maken op social media.

Instagram verlovingsfoto

@cartergold

Zoals je ziet heeft een goede foto eigenlijk niet eens tekst nodig. Bij al deze foto´s is de boodschap meteen duidelijk: deze stellen gaan trouwen! Hoe zorg je er voor dat ook bij jouw foto meteen duidelijk is dat jullie verloofd zijn? Gebruik maken van de verlovingsring is in ieder geval een goede tip. Zodra jouw volgers de ring zien, zal de boodschap meteen duidelijk worden. Daarbij kun je gebruik maken van kleine stukjes tekst in beeld, zoals bijvoorbeeld Mr. en Mrs. of bride to be.

Wat vind jij de leukste bekendmaking via Instagram? 

4 reacties op “10 x Verloving bekendmaken via Instagram”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *