10 x Verloving bekendmaken via Instagram

Zijn jullie net verloofd? Gefeliciteerd! Waarschijnlijk willen jullie het goede nieuws als eerst persoonlijk aan jullie ouders, broers, zussen en beste vrienden vertellen. Alleen hoe maak je jullie verloving vervolgens aan de rest van de wereld bekend? Social media hebben een flink bereik en daarom kan Instagram hier bijvoorbeeld heel geschikt voor zijn. Plaats bijvoorbeeld een mooie foto of een lieve tekst voor jullie verloving! 

Het bekendmaken van een verloving is altijd een bijzonder moment. Zelf zweven jullie waarschijnlijk op een roze wolkje en het is maar wat leuk om anderen hierbij te betrekken. Alleen hoe kun je dat op een leuke manier doen? Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden, dus waarom zouden jullie de verloving niet gewoon bekendmaken met een mooie foto? Instagram is heel geschikt voor het delen van zo´n bijzondere foto. Heb je nog wat inspiratie nodig? Wij hebben 10 Instagram foto´s voor je verzameld van stellen die net verloofd zijn.

Verlovingsfoto´s via Instagram

Ben jij veel op Instagram te vinden? Dan zie je daar waarschijnlijk dagelijks de mooiste foto´s voorbij komen. Geen spontane, snel genomen kiekjes, maar plaatjes waar goed over is nagedacht. Een foto zo mooi mogelijk maken is dan ook een ware kunst! Over onderstaande verlovingsfoto´s is goed nagedacht. Het zijn bijzondere beelden geworden met een duidelijke boodschap. Zo kun jij vast wat inspiratie opdoen voor de manier waarop jullie de verloving bekend gaan maken op social media.

Verloving tekst voor Instagram

Zoals je ziet heeft een goede foto eigenlijk niet eens tekst nodig. Bij al deze foto´s is de boodschap meteen duidelijk: deze stellen gaan trouwen! Hoe zorg je er voor dat ook bij jouw foto meteen duidelijk is dat jullie verloofd zijn? Gebruik maken van de verlovingsring is in ieder geval een goede tip. Zodra jouw volgers de ring zien, zal de boodschap meteen duidelijk worden. Daarbij kun je gebruik maken van kleine stukjes tekst over jullie verloving, zoals bijvoorbeeld Mr. en Mrs. of bride to be. Hierdoor is er zeker geen twijfel meer mogelijk, iedereen kan zien dat jullie gaan trouwen!

Denk goed na voor je een foto of tekst op social media plaatst

Hoe leuk het ook is om jullie verloving aan de hele wereld bekend te kunnen maken, toch is het wel verstandig om eerst even goed na te denken voor jullie dit doen. Zorg dat alle mensen zijn ingelicht die het persoonlijk van jullie moeten horen, zoals directe familie en jullie beste vrienden. Maak jullie verloving bovendien alleen via social media bekend als jullie er echt klaar voor zijn om het met iedereen te delen. Hoe meer mensen van jullie verloving afweten, hoe meer verwachtingen er namelijk zullen zijn. Jullie zullen echter ook een heleboel leuke en lieve berichten binnen krijgen. En het is natuurlijk heerlijk om zoveel mogelijk mensen bij deze bijzondere periode te kunnen betrekken!