Verloving bekendmaken: Zo vertel je dat je gaat trouwen

Wanneer jullie verloofd zijn, wil je dat waarschijnlijk het liefst van de daken schreeuwen. Omdat je dat beter niet kunt doen, zijn er andere manieren om te vertellen dat jullie gaan trouwen. Hoe ga jij jullie verloving bekendmaken?

Waarschijnlijk ben je hartstikke blij wanneer jullie verloofd zijn en wil je het nieuws het liefst zo snel mogelijk aan je ouders, vrienden en familie vertellen. Alleen op welke manier kun je het best jullie verloving bekendmaken?

Verloving bekendmaken

Er zijn heel wat manieren om jullie verloving bekend te maken. Het grootste deel van de bruidsparen kiest ervoor dit in real life te doen, maar ook save the date kaarten en een berichtje op social media zijn populair. Je verloving bekendmaken kan natuurlijk ook op een originele manier. Wij hebben wat leuke ideeën voor je verzameld!

Verlovingsring

Fotocredits: How He Asked

Verrassingsfeestje organiseren

Natuurlijk is het altijd leuk om je ouders, vrienden en familie persoonlijk een bezoekje te brengen om te vertellen dat jullie gaan trouwen. Je kunt bij iedereen langsgaan met een stuk taart of een fles champagne zodat jullie het goede nieuws meteen kunnen vieren.

Het kan ook leuk zijn om iedereen tegelijk uit te nodigen. Vertel van tevoren niet dat het om een verlovingsfeest gaat, zo blijft het nog even een verrassing. Nodig iedereen uit voor een lekker etentje of een kop koffie bij jullie thuis. Zodra iedereen aanwezig is, kunnen jullie het grote nieuws brengen.

Save the date versturen

Een save the date versturen is erg handig wanneer je iedereen op een snelle manier op de hoogte wilt brengen van jullie bruiloft en er meteen voor wilt zorgen dat alle gasten de trouwdatum in hun agenda zetten. Met een loveshoot kun je mooie foto´s laten maken voor de save the date.

Bekendmaken via social media

Willen jullie het goede nieuws nog sneller over de wereld verspreiden? Dan is een berichtje op social media slim. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een foto van de verlovingsring te posten of een andere mooie verlovingsfoto te plaatsen. Hier zijn heel wat creatieve ideeën voor te bedenken!

Zorg er wel voor dat jullie ouders en andere belangrijke mensen in jullie leven al eerder op de hoogte zijn. Het is een beetje gek wanneer zij er via Instagram achter moeten komen dat hun dochter, zus of beste vriendin gaat trouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *