Bijzondere stoelen huren voor jullie trouwceremonie

Op veel bruiloften worden witte klapstoeltjes gebruikt tijdens de ceremonie. Dit kan heel stijlvol zijn, maar is niet erg opvallend. In plaats daarvan kun je ook voor meer bijzondere stoelen kiezen voor jullie bruiloft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aantal mooie vintage exemplaren of prachtige bohemian stoelen? Wij hebben de leukste ideeën voor je op een rijtje gezet!

Misschien zijn de stoelen niet meteen het eerste waar je aan denkt bij de decoratie van jullie ceremonie. Toch zijn stoelen niet alleen bedoeld om op te kunnen zitten, maar hebben ze ook een hoge decoratieve bijdrage. Daarom hebben wij wat leuke ideeën verzameld voor bruidsparen die de zitplekken voor hun gasten tijdens de ceremonie op een andere manier aan willen pakken!

Bruiloft stoelen combineren met poefs

Het is een leuk idee om de stoelen bij jullie ceremonie te combineren met een aantal mooie poefs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leren poef in Marokkaanse stijl? Als er kinderen op jullie bruiloft komen, zouden zij plaats kunnen nemen op de poefs. Je kunt ze ook alleen als decoratie gebruiken, want deze poefs zorgen natuurlijk voor een prachtig plaatje!

Vintage bankjes voor de trouwceremonie

Een ander leuk idee is het gebruik van bankjes voor jullie ceremonie. Je kunt hier een aantal mooie vintage exemplaren voor uitkiezen die je verder decoreert met bloemen en kussentjes. De leukste vintage spullen vind je overigens in de kringloop of via vrienden of familie. Zo hoeft het helemaal niet veel te kosten en hebben jullie toch heel bijzondere zitplekken voor bij de ceremonie!

Combinatie van verschillende stoelen voor jullie bruiloft

De meeste bruidsparen kiezen voor allemaal dezelfde stoelen, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een bonte verzameling aan bijzondere stoelen, bankjes en krukjes voor jullie trouwceremonie. Gebruik verschillende kleuren, materialen en groottes om voor een gaaf effect te zorgen. Dit ziet er meteen vrolijk uit!

Vintage stoelen op de bruiloft

Fotograaf: Mon et Mine

Bohemian pauwstoelen voor de bruid en bruidegom

Natuurlijk willen jullie als bruid en bruidegom ook een mooie plek tijdens de ceremonie. Pauwstoelen zijn de laatste tijd helemaal hip. Deze prachtige bohemian stoelen zien er al heel indrukwekkend uit, maar je kunt ze ook nog eens met bloemen versieren! Zo hebben ook jullie een bijzondere zitplek tijdens de ceremonie.

Stoelen op een speciale manier neerzetten

Heb je de perfecte stoelen gevonden voor jullie trouwceremonie? Dan is het tijd om na te denken over de indeling. Natuurlijk kun je voor de traditionele indeling gaan die meestal uit twee delen met rijen bestaat, maar er zijn ook veel andere mogelijkheden. Je leest er alles over in het blog Ceremonie indeling: 3 Manieren om de stoelen te plaatsen

Versiering van jullie bruiloft stoelen

Tot slot is het leuk om jullie stoelen nog wat extra te versieren. Dit kun je bijvoorbeeld doen door bloemen of lint toe te voegen en er zo een gezellig geheel van te maken. Je kunt wat tips vinden in het blog De mooiste stoelversiering voor jullie bruiloft. Heb je stoelen in opvallende kleurtjes gekozen? Let er dan wel op dat het geheel er niet te druk uit komt te zien. Zorg dat het complete plaatje mooi in balans is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *