Op veel bruiloften worden witte klapstoeltjes gebruikt tijdens de ceremonie. Dit kan heel stijlvol zijn, maar is niet erg opvallend. In plaats daarvan kun je ook voor meer bijzondere stoelen kiezen. Dit is zeker gaaf wanneer jullie een vintage thema hebben. 

Misschien zijn de stoelen niet meteen het eerste waar je aan denkt bij de decoratie van jullie ceremonie. Toch zijn ze niet alleen bedoeld om op te kunnen zitten, maar hebben stoelen ook een hoge decoratieve bijdrage. Daarom hebben wij wat leuke ideeën verzameld voor bruidsparen die de zitplekken voor hun gasten tijdens de ceremonie op een andere manier aan willen pakken!

Stoelen combineren met poefs

Het is een leuk idee om de stoelen bij jullie ceremonie te combineren met een aantal mooie poefs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leren poef in Marokkaanse stijl? Als er kinderen op jullie bruiloft komen, zouden zij plaats kunnen nemen op de poefs. Je kunt ze ook alleen als decoratie gebruiken, want deze poefs zorgen natuurlijk voor een prachtig plaatje!

Vintage bankjes

Een ander leuk idee is het gebruik van bankjes voor jullie ceremonie. Je kunt hier een aantal mooie vintage exemplaren voor uitkiezen die je verder decoreert met bloemen en kussentjes.

Combinatie van verschillende stoelen

En dan kun je natuurlijk ook nog kiezen voor een bonte verzameling aan stoelen, bankjes en krukjes voor jullie trouwceremonie. Gebruik verschillende kleuren, materialen en groottes om voor een gaaf effect te zorgen!

Vintage stoelen en bankjes op ceremonie

Fotograaf: Mon et Mine

Bohemian pauwstoelen voor de bruid en bruidegom

Natuurlijk willen jullie als bruid en bruidegom ook een mooie plek tijdens de ceremonie. Pauwstoelen zijn de laatste tijd helemaal hip. Deze prachtige bohemian stoelen zien er al heel indrukwekkend uit, maar je kunt ze ook nog eens met bloemen versieren!

Ben je op zoek naar nog meer ideeën? Bekijk dan ook onze andere blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *