De mooiste voorbeelden & ideeën voor bruidskapsels met lang haar

Het kiezen van het perfecte bruidskapsel voor jullie bruiloft kan best lastig zijn. Er is ook zo ontzettend veel keuze! Het is daarom handig om vooraf zo veel mogelijk inspiratie op te doen en voorbeelden te zoeken van bruidskapsels die je mooi vindt. Wij hebben de mooiste voorbeelden en ideeën voor bruidskapsels met lang haar vast voor je geselecteerd! 

Heb jij lange haren? Dan heb je heel wat mogelijkheden voor je bruidskapsel. Fijn natuurlijk, maar het maakt de keuze niet echt gemakkelijker. Er valt namelijk heel wat te kiezen. Wil je een chic bruidskapsel of ga je juist liever voor de wat informelere bohemian stijl? Wil je je haar los of vast dragen? En combineer je je bruidskapsel ook met een sluier? In dit blog vind je voorbeelden van alle verschillende mogelijkheden!

Bruidskapsels voor lang haar die half opgestoken zijn

Veel bruiden kiezen voor een opgestoken bruidskapsel. Dit ziet er netjes uit en geeft een mooie, klassieke bruidslook. Ook als je lang haar hebt, is het mogelijk om je haar op te laten steken. Je ziet echter steeds vaker half opgestoken bruidskapsels voor lang haar voorbij komen. Een half opgestoken bruidskapsel is nog steeds chic, maar geeft wel een iets speelser gevoel. Door gebruik te maken van haaraccessoires kun je het geheel nog feestelijker maken.

Los haar als bruidskapsel

Een bruidskapsel kan heel ingewikkeld zijn, maar in plaats hiervan kun je ook gewoon kiezen voor los haar. Zeker wanneer je van jezelf over een prachtig vol kapsel beschikt met mooie lange lokken, is het soms niet nodig om er heel veel extra aan te doen. Uiteraard kun je ook een bruidskapsel met los haar weer combineren met mooie haaraccessoires of een sluier. Hiermee maak je er toch een echt bruidskapsel van!

De mooiste bruidskapsels voor lang haar

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? We hebben een selectie gemaakt van verschillende bruidskapsels voor lang haar. Vergeet niet om je favoriete kapsels op te slaan via Pinterest zodat je een mooie verzameling hebt aan voorbeelden waarmee je de kapster straks duidelijk kunt maken waar je naar op zoek bent.

Andere soorten bruidskapsels

Zoals je ziet is er van alles mogelijk voor jouw bruidskapsel. Van opgestoken haar tot je haar in een staart of in een vlecht; eigenlijk kun je je bruidskapsel zo maken als je zelf wilt. Natuurlijk is het wel leuk om iets bijzonders te maken van je haren op de bruiloft. Ga daarom op zoek naar zo veel mogelijk inspiratie en gebruik foto’s van andere bruiden als voorbeeld.

Vergeet ook niet om een proefsessie te boeken bij je kapster zodat je jouw bruidskapsel even uit kunt proberen. Zo weet je zeker dat het idee wat je in je hoofd had in het echt net zo mooi is als je had bedacht en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Eventueel kun je natuurlijk ook je eigen bruidskapsel verzorgen of hulp inschakelen van familie of vrienden. Ook dan is het belangrijk om vooraf goed te oefenen zodat je zeker weet dat het lukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *