Bruid met gipskruid in het haar

Fotograaf: Ellen Frederique

Een romantisch bruidskapsel met gipskruid

Er zijn allerlei leuke haaraccessoires die je als bruid kunt gebruiken om je bruidskapsel extra bijzonder te maken. Verse bloemen doen het bijvoorbeeld altijd goed als aanvulling in je kapsel. Zo kun je een bloemenkrans dragen of bloemen in je kapsel verwerken. Gipskruid leent zich hier heel goed voor. Wij laten je zien hoe je een mooi bruidskapsel met gipskruid kunt maken voor jullie bruiloft. 

Heb jij al nagedacht over het bruidskapsel voor jullie bruiloft? Er zijn allerlei verschillende soorten bruidskapsels mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een half opgestoken bruidskapsel, een mooi kapsel voor een bruid met los haar of juist een bruidskapsel voor kort haar? Al deze bruidskapsels kun je van wat extra’s voorzien door gipskruid toe te voegen. Hiermee maak je jouw kapsel helemaal klaar voor de bruiloft!

Bruidskapsel met gipskruid

Gipskruid heeft allemaal kleine witte of roze bloemetjes en wordt vaak gebruikt als opvulling van boeketten. Je kunt echter ook heel goed een bruidskapsel met gipskruid maken. Het voordeel van dit bloemetje is dat het niet duur is en dat je het heel gemakkelijk in je haar kunt verwerken. Doordat de bloemetjes zo klein zijn, kun je dit op een subtiele manier doen, maar het is ook mogelijk om juist lekker op te vallen met gipskruid in je haar.

Gipskruid in je haar bevestigen

Het is heel gemakkelijk om gipskruid in je bruidskapsel te verwerken als bruid. Je kunt het gipskruid bijvoorbeeld aan een haarspeld of een haarkammetje bevestigen. Je kunt dit kammetje vervolgens gewoon in je bruidskapsel schuiven en goed vastzetten. Op deze manier kun je het gipskruid op het laatste moment nog aan je bruidskapsel toevoegen voor de finishing touch. Bovendien zou je er zo ook voor kunnen kiezen om halverwege de dag van kapsel te veranderen. Je zou tijdens de ceremonie bijvoorbeeld een sluier kunnen dragen die je vervolgens wisselt voor je haaraccessoire met gipskruid. Op deze manier kun je voor wat afwisseling zorgen op jullie trouwdag.

Andere manieren om gipskruid te gebruiken op jullie bruiloft

Wist je dat je nog veel meer leuke dingen met gipskruid kunt doen op de bruiloft? Niet alleen in je eigen haar staat dit bloemetje prachtig, het is ook leuk om een beetje gipskruid toe te voegen aan het haar van jouw bruidsmeisjes. Daarnaast kun je gipskruid natuurlijk ook gebruiken voor het bruidsboeket, de decoratie of voor de corsages. Met deze kleine witte bloemetjes kun je namelijk alle kanten op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *