Bruid met gouden riempje om trouwjurk

Fotocredits: Emma Katzka Bridal

Een bruidsriem als slankmakende eyecatcher voor jou als bruid

Het moment dat je jouw trouwjurk hebt gevonden, is onvergetelijk. Daar sta je dan in dé bruidsjurk van je dromen. Natuurlijk zie je er zo al prachtig uit, maar wist je dat je ook nog heel wat verschillende soorten accessoires toe kunt voegen om het complete plaatje nóg mooier te maken? Een bruidsriem kan bijvoorbeeld prachtig staan! 

Accessoires maken een trouwjurk net even wat specialer. Zo kan een sluier, birdcage veil of tiara prachtig staan bij een bruid. Ook statement sieraden zorgen voor een extra wauw-effect. Ben je op zoek naar een accessoire om je trouwjurk nog specialer te maken? Dan is een bruidsriem een leuk idee!

Riempje voor je bruidsjurk

Een bruidsriem heeft het grote voordeel dat hij alle aandacht trekt. Dit is fijn voor bruidjes met een iets voller figuur, de riem trekt namelijk alle aandacht naar het smalste stuk van je lichaam, waardoor je automatisch slanker lijkt. Hoe fijn is dat?

Bruidjes die van zichzelf al slank zijn, kunnen een riem gebruiken om hun trouwjurk uniek te maken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een minder opvallend exemplaar die zorgt voor een subtiele toevoeging. In dat geval kun je het beste gaan voor een riempje in dezelfde stijl als de trouwjurk. Wil je juist wel extra opvallen? Dan kun je beter gaan voor een groot contrast in de vorm van een ander materiaal of de toevoeging van kleur. Een gouden riempje staat bijvoorbeeld prachtig!

Bruidsriem als eyecatcher

Een riem als bruidsaccessoire kan een echte eyecatcher zijn. Je kunt gaan voor een subtiel exemplaar, maar het is misschien nog wel leuker om juist voor extra opvallend te kiezen. Ga dus zeker voor een bijzondere kleur of een mooie, glinsterende bruidsriem. Het is immers jullie bruiloft!

Ceintuur voor je bruidsjurk kopen

Wil je graag een riem voor je trouwjurk kopen? Informeer dan eens bij de bruidswinkel wat ze in huis hebben. Natuurlijk is het ook mogelijk om online een bruidsriem te kopen. Op deze website vind je bijvoorbeeld een aantal voordelige en mooie riempjes voor je trouwjurk die je eventueel ook weer retour kunt sturen. Als je iets online koopt, is het namelijk wel heel belangrijk dat je thuis goed kijkt of het wel bij de stof van je trouwjurk past. Zorg er ook voor dat de riem goed met je bruidssieraden combineert en dat het geheel niet too much wordt. Je kunt eventueel meerdere soorten riempjes proberen om te kijken wat het mooist bij jouw bruidslook staat.

Dit blog bevat affiliate links.