5 Dingen die je met de bruiloft foto’s kunt doen

Hebben jullie een goede trouwfotograaf ingehuurd die een mooie trouwreportage van jullie bruiloft heeft gemaakt? Deze foto’s zijn hartstikke leuk om te bewaren als herinnering voor later. Het zou jammer zijn als zulke prachtige foto’s alleen op de harde schijf blijven staan zonder dat er verder iets mee gebeurt. Daarom hebben wij 5 leuke ideeën voor je van dingen die je met de bruiloft foto’s kunt doen!

Na maandenlange voorbereidingen is de bruiloft zelf vaak voorbij voor je het door hebt. Om dat heerlijke gevoel van deze prachtige dag toch zo lang mogelijk vast te kunnen houden, is het fijn als je nog kunt nagenieten met de foto’s van jullie bruiloft. Het is dus zeker aan te raden om te investeren in een goede trouwfotograaf die een mooie trouwreportage kan maken. Alleen wat kun je na de bruiloft eigenlijk allemaal met deze foto’s doen? Wij hebben wel wat leuke ideeën!

1. Inlijsten in een passe-partout fotolijst

Jullie mooiste bruiloft foto wil je natuurlijk zo vaak mogelijk kunnen zien. Het is daarom een goed idee om hem in te lijsten en een mooi plekje in huis te geven. Door een speciale passe-partout fotolijst te gebruiken, springt de foto er echt uit. Op deze manier zul je iedere keer weer even aan jullie bruiloft herinnerd worden.

2. Een trouwalbum (laten) maken

Natuurlijk wil je niet alleen wat doen met jullie favoriete bruiloft foto, maar ook met alle andere foto’s die door de trouwfotograaf zijn gemaakt. Het is daarom een slim idee om een speciaal trouwalbum te laten maken waarin jullie hele dag te zien is. Een professionele fotograaf kan vaak ook prachtige albums maken. Het is dus zeker aan te raden om een trouwalbum bij jullie eigen fotograaf te boeken. Helaas zijn trouwalbums wel prijzig. Wil je graag wat kosten besparen? Dan zou je ook kunnen overwegen om een eigen trouwalbum te maken met jullie mooiste foto’s er in.

3. Een album maken voor jullie ouders

Naast een groot trouwalbum voor jullie zelf, kan het ook leuk zijn om twee kleinere albums te maken voor jullie ouders. Voor hen is het ontzettend bijzonder dat hun zoon of dochter getrouwd is. Ze zullen de trouwfoto’s graag willen zien en het is fijn als zij hun eigen album hebben die ze zo nu en dan nog eens kunnen bekijken. Een klein trouwalbum is ook meteen een leuk bedankje wanneer jullie ouders veel hebben gedaan voor jullie bruiloft.

4. Bruiloft foto’s met jullie gasten delen

Ook jullie gasten zullen het leuk vinden om de foto’s van jullie bruiloft te kunnen bewonderen. Misschien staan ze zelf ook nog wel een aantal keer op de foto. Er zijn verschillende manieren om de bruiloft foto’s met jullie gasten te delen. Google bijvoorbeeld eens naar speciale bruiloft apps waarmee je de foto’s gemakkelijk kunt versturen. Je zou op deze manier ook meteen de foto’s kunnen verzamelen die de gasten zelf hebben gemaakt.

5. Een bedankkaartje met foto sturen

Het is netjes om jullie gasten na de bruiloft nog eens te bedanken voor hun komst. Jullie kunnen dit doen met een bedankkaartje. Er zijn standaard bedankkaartjes te koop, maar het is extra leuk wanneer jullie een eigen kaartje maken met een foto van jullie bruiloft er op. Kies hiervoor de leukste trouwfoto uit of maak een speciale foto met een bedanktekst er op.

Dit blog is geschreven met input van Fotolijsten Online.