6x Inspiratie om de trouwringen op de foto te zetten

Jullie trouwringen zijn een belangrijk onderdeel van jullie bruiloft en het is dan ook leuk om hier een mooie foto van te laten maken door de fotograaf. Je kunt gewoon een simpele foto laten maken, maar het is nog leuker om er iets speciaals mee te doen. Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Dit zijn 6 toffe manieren om een foto van jullie trouwringen te maken! 

De meeste trouwringen worden met heel wat zorg door het bruidspaar uitgezocht. Het zijn immers de ringen die jullie de rest van jullie leven zullen dragen als teken van jullie liefde voor elkaar. Het is dan ook leuk om een mooie foto te hebben van deze bijzondere ringen. Alleen hoe kun je dit op een originele manier doen?

1. Trouwringen combineren met bloemen

Op vrijwel iedere bruiloft zijn zowel trouwringen als bloemen aanwezig. Je kunt deze twee goed met elkaar combineren in een originele foto van de ringen. Zijn er veel mooie bloemen op jullie bruiloft aanwezig? Kies dan een bijzonder exemplaar uit waarbij je de trouwringen om de steel heen plaatst. Of leg de ringen juist in de bloem zelf. Dit levert mooie kleurrijke plaatjes op!

2. Jullie handen met de ringen

Uiteindelijk draag je je trouwring natuurlijk om je vinger. Jullie zouden de trouwringen daarom ook op de foto kunnen zetten terwijl jullie ze om hebben. In dit geval is het leuk om een mooie foto te maken met jullie handen dicht bij elkaar waarbij de trouwringen goed in het zicht zijn. Dit levert zeker weten een romantisch beeld op!

3. Kaart met bestemming van de huwelijksreis

Staat jullie een mooie huwelijksreis te wachten? Maak dan een foto van de trouwringen op een kaart waar jullie bestemming op staat aangegeven. Geen spectaculaire reis in het vooruitzicht? Je kunt dezelfde foto natuurlijk ook maken van de plek waar jullie huwelijk plaatsvindt. Zeker wanneer jullie in het buitenland trouwen, is dit een tof idee!

4. Foto van de trouwringen en accessoires

Heb je niet alleen de trouwringen, maar ook andere accessoires voor jullie bruiloft die je op de foto wilt zetten? Dan kun je dit mooi met elkaar combineren. Zo kun je bijvoorbeeld je trouwschoenen en sieraden samen met de ringen leuk neerzetten en op de foto zetten. Natuurlijk kan ook jouw verlovingsring hier niet bij ontbreken! En is je verlovingsring een beetje dof geworden? Lees dan eerst even hoe je hem zelf schoon kunt maken zodat hij weer prachtig glimt.

5. Tie the knot foto met trouwringen

Volgens een oude traditie moeten de bruid en bruidegom voor het huwelijk met een touw aan elkaar vastgeknoopt worden zodat ze elkaar beter leren kennen en weten of ze echt klaar zijn voor het huwelijk. Dat gaat misschien een beetje ver, maar je kunt het tie the knot principe wel heel gemakkelijk toepassen op de ringen. Dat levert mooie foto´s op!

6. Trouwringen bij jullie huisdier

Komt jullie huisdier ook op de bruiloft? Als jullie een hond hebben, kan het bijvoorbeeld een leuk idee zijn om hem de ringen naar voren te laten brengen tijdens de ceremonie. Zo hebben jullie een ringdrager die zeker alle harten van de gasten zal veroveren! Bovendien kun je prachtige foto’s laten maken van jullie huisdier op de bruiloft, bijvoorbeeld met de trouwringen op zijn snuit!

Bespreek de foto die jij van je trouwringen wilt maken met de fotograaf

Heb je genoeg inspiratie opgedaan voor het vastleggen van jullie eigen trouwringen? Dan is het handig om dit vooraf vast met de fotograaf te bespreken zodat hij weet wat er van hem verwacht wordt. Weet je nog niet precies wat je wil? Dan zou je jullie fotograaf ook om hulp kunnen vragen. Als het goed is, heeft hij namelijk al veel ervaring met het fotograferen van trouwringen. De kans is dan ook groot dat hij zelf een leuke, creatieve manier weet om jullie trouwringen op beeld te krijgen. Hoe meer vrijheid je daarbij geeft, hoe leuker de foto waarschijnlijk zal worden. Geef in ieder geval aan dat je het belangrijk vindt om een foto van de trouwringen te hebben. Zo weet je zeker dat ze worden vastgelegd voor later.

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *