Foto van de twee trouwfotografen Mon et Mine

Fotocredits: Mon et Mine

Eén of twee trouwfotografen?

De meeste bruidsparen moeten al best een tijdje sparen voor ze één trouwfotograaf kunnen betalen, maar je kunt er ook voor kiezen om twee trouwfotografen in te huren. Het is misschien een flink bedrag, maar dit kan zeker de investering waard zijn.

Een trouwfotograaf is erg belangrijk op jullie bruiloft omdat hij of zij degene is die de beelden maakt bij jullie herinneringen. Jarenlang zullen jullie met veel plezier terug kijken naar deze prachtige foto´s. Het is daarom zo belangrijk dat de kwaliteit hiervan goed is en je achteraf geen spijt krijgt van de fotograaf die je kiest.

Twee trouwfotografen

Natuurlijk moet een goede trouwfotograaf in zijn eentje de juiste foto´s van jullie bruiloft kunnen maken. Toch kan het ook zeker de moeite waard zijn om niet één, maar twee trouwfotografen in te huren. Op deze manier kan er vanuit meerdere hoeken gefotografeerd worden en weet je zeker dat er geen enkel belangrijk moment gemist wordt.

Details en overzicht

Twee trouwfotografen samen hebben echter nog een groot voordeel. Ze kunnen zelf kiezen wie zich waarop richt. Wanneer de een bijzondere details van jullie bruiloft vastlegt, kan de ander foto´s maken van het geheel. Zo krijgen jullie een unieke combinatie van foto´s die een perfecte weergave vormen van jullie grote dag.

Suegraphy

Fotograaf: Suegraphy

Kosten

Het is niet zo dat het boeken van een dubbele trouwfotograaf ook twee keer zoveel kost als wanneer er slechts één trouwfotograaf op jullie bruiloft zou komen. Uiteraard betaal je hier wel meer voor, maar in verhouding valt het mee. Wat de extra kosten zijn, verschilt per fotograaf.

Aanraders

Lijkt het je wel wat om twee fotografen voor jullie bruiloft te boeken? Dan kun je het beste kiezen voor fotografen die al veel ervaring hebben samen en precies van elkaar weten hoe ze te werk gaan. Dit zijn drie voorbeelden van fotografen die als stel te werk gaan en prachtige trouwfoto´s maken:

  • Trouwtrendy
  • Mon et Mine
  • Suegraphy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *