Er zijn verschillende manieren om jullie bruiloft te decoreren. Bloemen worden vaak gebruikt en ook ballonnen zie je regelmatig terugkomen. In plaats van standaard ballonnen kun je ook een aantal extra grote exemplaren aanschaffen. Grote ballonnen staan namelijk super leuk op een bruiloft! 

Grote ballonnen kun je op internet in allerlei verschillende kleuren bestellen. Zo weet je zeker dat ze goed bij jullie themakleuren staan! Vervolgens hoef je ze alleen nog met helium te laten vullen en kun je de ballonnen op heel wat leuke manieren gebruiken bij jullie bruiloft.

Grote ballonnen als decoratie

Zo is het bijvoorbeeld leuk om een aantal grote ballonnen als decoratie te gebruiken. Zet ze vast aan een stuk touw met een gewichtje aan de onderkant. Het touw kun je verder versieren met stukjes lint, groen of zelfs bloemen!

Op de trouwfoto´s

Een ander leuk idee is het gebruiken van de ballonnen voor jullie trouwfoto´s. Neem een aantal grote ballonnen mee naar buiten voor een leuk effect. Op deze manier voeg je gemakkelijk wat kleur toe aan de foto´s!

Save the date

Je kunt de grote ballonnen ook voor de bruiloft al gebruiken om een mooie save the date te maken. Zet jullie trouwdatum met mooie letters op één van de ballonnen en gebruik de andere ballon voor een korte tekst, zoals ´wij gaan trouwen´ of ´save the date´. Vervolgens kunnen jullie een romantische fotoshoot plannen waarbij jullie deze ballonnen vasthouden. De mooiste foto kunnen jullie als save the date naar alle gasten versturen zodat ze de datum van jullie bruiloft vast vrij kunnen houden in de agenda.

Save the date met grote ballonnen

Fotograaf: Rachel Havel

Ben je op zoek naar nog meer ideeën? Bekijk dan ook onze andere blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *