Er zijn verschillende manieren om jullie bruiloft te decoreren. Bloemen worden vaak gebruikt en ook ballonnen zie je regelmatig terugkomen. In plaats van standaard variant kun je een aantal extra grote exemplaren aanschaffen. Deze grote ballonnen staan namelijk super leuk op een bruiloft, zeker wanneer je wat mooie decoratie toevoegt!

Ballonnen kun je in allerlei vormen en maten op het internet bestellen. Bovendien zijn ze in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar. Zo weet je zeker dat de ballonnen goed bij jullie themakleuren zullen staan. Vervolgens hoef je ze alleen nog met helium te laten vullen en zijn ze klaar voor gebruik!

Grote ballonnen als decoratie

Zo is het bijvoorbeeld leuk om een aantal grote ballonnen als decoratie te gebruiken. Zet ze vast aan een stuk touw met een gewichtje aan de onderkant. Het touw kun je verder versieren met stukjes lint, groen of zelfs bloemen!

Maak bijvoorbeeld een stuk visdraad aan de ballon vast en hang hier vervolgens verschillende soorten bloemen of wat groen aan. Dit geeft de ballonnen een extra romantische uitstraling! Je kunt de bloemen of groene takjes aan het touw bevestigen door ze vast te knopen met een stukje touw of ijzerdraad. Wanneer het gewicht van de slinger zwaar genoeg is, heb je geen gewichtje nodig om de ballon op zijn plek te houden. Je kunt deze versierde ballonnen bij de ingang neerzetten, maar ze zijn ook leuk als decoratie bij de ceremonie of het trouwfeest.

Grote ballonnen als decoratie

Fotograaf: Bowtie & Belle Photography via Rock My Wedding

Fotograaf: Emily Scott, Styling: Natasha Kolenko via Apartment 34

Op de trouwfoto´s

Een ander leuk idee is het gebruik van wat decoratie voor jullie trouwfoto´s. Neem een aantal grote ballonnen mee naar buiten voor een leuk effect. Op deze manier voeg je gemakkelijk wat kleur toe aan de foto´s! Met extra decoratie creëer je helemaal een leuk effect. Maak bijvoorbeeld tasseltjes in verschillende kleuren aan het touw vast.

Save the date

Je kunt niet alleen op de bruiloft zelf ballonnen gebruiken, ze zijn ook leuk om een mooie save the date mee te maken. Zet jullie trouwdatum in sierlijke letters op één ballon en gebruik de andere ballon voor een korte tekst, zoals ´wij gaan trouwen´ of ´save the date´. Vervolgens kunnen jullie een romantische fotoshoot plannen waarbij jullie deze ballonnen vasthouden. De mooiste foto kunnen jullie als save the date naar alle gasten versturen zodat ze de datum van jullie bruiloft vast vrij kunnen houden in de agenda.

Save the date met grote ballonnen

Fotograaf: Rachel Havel

One comment to “Grote ballonnen als decoratie voor jullie bruiloft”
  1. Leuke blog! Zelf ben ik op het moment ook bezig met trouwen dus kon ik deze informatie goed gebruiken. Ballonnen waren al een must maar ik wist nog niet zo goed waar ik ze wilde hebben en wat nou het leukste was om ermee te doen. Door deze blog heb ik mijn keuze eindelijk kunnen maken. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *