Witte bruiloft cakepops

Fotograaf: Idalia Photography

Cakepops op jullie bruiloft als alternatief voor de bruidstaart

Traditioneel viert het bruidspaar hun huwelijk door een bruidstaart aan te snijden en met de gasten te delen. Leuk natuurlijk, maar niet heel origineel. Daarom zijn er tegenwoordig ook veel bruidsparen die voor een alternatief kiezen. Cakepops op jullie bruiloft zijn een goede vervanging van de traditionele taart. 

Een bruidstaart ziet er prachtig uit, maar is wel erg duur en bovendien weinig origineel. In plaats hiervan kun je daarom ook voor een alternatief kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van cakepops op jullie bruiloft?

Wat zijn cakepops?

Een cakepop is een bolletje cake op een stokje waar een laagje chocoladeglazuur omheen zit. Je kunt daarnaast decoratie toevoegen om de cakepop er extra gezellig uit te laten zien. Eigenlijk zijn cakepops dus gewoon kleine cakejes die je gemakkelijk uit kunt delen aan de gasten op jullie bruiloft!

Voordelen van cakepops op de bruiloft

Cakepops zijn de laatste tijd erg populair op bruiloften. Dat is niet zo gek, want ze zijn heel geschikt als vervanging voor de bruidstaart. Doordat je cakepops in allerlei soorten kleuren kunt krijgen, kun je ze goed aansluiten op het thema van jullie trouwdag. Ze zijn net zo lekker als een bruidstaart, maar wel een stuk gemakkelijker om uit te delen aan de gasten. Dit scheelt weer wat kosten voor het laten snijden van de taart. Bovendien zijn cakepops sowieso een stuk goedkoper dan wanneer je een traditionele lagentaart voor jullie bruiloft laat maken. Alle reden dus om voor dit leuke alternatief te kiezen!

Cakepops decoreren

Je kunt cakepops op allerlei verschillende manieren decoreren. Het is leuk om de kleuren aan te passen aan jullie themakleuren. Je kunt je eigen cakepops maken, maar het is natuurlijk ook mogelijk om ze te bestellen. In dat geval kun je waarschijnlijk kiezen uit verschillende soorten decoratie of zelfs jullie eigen wensen doorgeven zodat de cakepops perfect bij jullie bruiloft passen.

Combinatie van cakepops en bruidtaart

Wil je toch graag een bruidstaart op jullie bruiloft, maar lijken de cakepops je ook leuk? Dan kun je er voor kiezen een combinatie te maken van de taart en cakebolletjes op stokjes. Kies bijvoorbeeld voor een kleinere bruidstaart en vul deze taart aan met cakepops in dezelfde stijl. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar zorgt er ook voor dat de gasten meerdere keuzes hebben!

De cakepops op een leuke manier presenteren

Vergeet je cakepops vooral niet op een leuke manier te presenteren. De stokjes kun je in halve piepschuim bollen steken zodat ze goed blijven staan. Op deze manier kun je ze gemakkelijk leuk neerzetten. Heb je meerdere smaken? Vergeet dan geen bordje neer te zetten waarop de gasten kunnen zien uit welke smaken ze kunnen kiezen. Dit is erg handig en ziet er bovendien gezellig uit.

Andere alternatieven voor de traditionele bruidstaart

Wil je graag een alternatief voor de bruidstaart, maar ben je nog niet heel enthousiast over cakepops? Er zijn ook andere leuke alternatieven te bedenken! Wat dacht je bijvoorbeeld van een taartenbuffet, een donutmuur of een hartige bruidstaart gemaakt van kaas?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *