Bruiloft cheesecake

Fotocredits: Cooking Classy (links) Wall Flower Girl (rechts)

Cheesecake fans: Dit is jullie favoriete bruidstaart!

Cheesecake is niet alleen in New York erg populair, ook in Nederland zijn er veel liefhebbers. Niet zo gek, want je kunt deze taart in heel wat lekkere smaken maken. Ook voor jullie bruiloft is dit een goed idee. Weer eens iets anders dan een traditionele bruidstaart!

Vinden jullie cheesecake ook zo lekker? Deze taart is niet lastig om te maken en bovendien heb je hem in allerlei soorten smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van bosbessen, citroen, karamel of framboos? Jullie gasten zullen hier vast ook van kunnen genieten!

Cheesecake als bruidstaart

Op veel bruiloften kiest het bruidspaar voor een traditionele taart tijdens de receptie. Een bruidstaart is opgebouwd uit meerdere lagen. Met een cheesecake gaat dit iets minder makkelijk, maar het is zeker mogelijk. Het is een slim idee om de taarten op een speciale standaard voor bruidstaarten te zetten zodat ze op verschillende hoogtes komen te staan. Zo lijkt het net een echte bruidstaart! Je kunt de taarten versieren met allerlei soorten vers fruit.

Cheesecake taartenbuffet

Er zijn zo veel lekkere smaken dat het eigenlijk zonde is om te moeten kiezen. Het is dan ook leuk om een taarten buffet te maken met verschillende soorten cheesecake. Je kunt al deze taarten op een mooie standaard neerzetten. Plaats bordjes met de verschillende smaken bij de taarten zodat je gasten weten waar ze allemaal uit kunnen kiezen.

Cheesecake met bosbessen

Fotograaf: Feather & Stone via The Lane

Mini cheesecakes

Willen jullie eigenlijk liever geen traditionele bruidstaart op jullie bruiloft? Je kunt er ook voor kiezen om in plaats daarvan kleine cheesecakes te maken. Deze cakejes zijn gemakkelijk uit te delen tijdens de receptie, maar je kunt ze ook als dessert gebruiken. Het is helemaal leuk wanneer je deze kleine taartjes in de vorm van een hartje maakt.

Mini cheesecakejes

Fotocredits + recept: Cooking Classy

Cheesecake hartjes

Fotocredits + recept: Wall Flower Girl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *