Amerikaanse schoolbus als origineel en gezellig trouwvervoer

Wist je dat je een Amerikaanse schoolbus kunt huren als trouwvervoer? Zo’n grote gele bus is heel geschikt voor jullie bruiloft. Jullie kunnen er namelijk niet alleen zelf in, maar het is ook nog eens mogelijk om zo’n 20 tot 30 gasten mee te nemen. Zeker weten dat de Amerikaanse schoolbus een echte eyecather wordt op jullie trouwdag! 

Een oude Amerikaanse schoolbus staat niet alleen super leuk op al jullie foto’s, hij is ook nog eens heel handig. Heb je veel spullen die je mee moet slepen naar de trouwlocatie of hebben jullie een groepje (dag)gasten dat graag met jullie mee reist omdat jullie ceremonie en het trouwfeest bijvoorbeeld op twee verschillende locaties plaatsvinden? Een schoolbus zorgt voor genoeg ruimte! Bovendien is het hartstikke gezellig om hier met een grote groep mensen in te zitten.

Wat is een Amerikaanse schoolbus?

Je kent ze vast wel uit de films, de grote, gele bussen waarin Amerikaanse kinderen naar school worden gebracht. Tegenwoordig wordt de Amerikaanse schoolbus niet alleen gebruikt om schoolkinderen te vervoeren, maar kun je hem ook huren voor evenementen. Handig, want er passen heel wat mensen in en het ziet er bovendien gezellig uit!

Origineel trouwvervoer

Je kunt een klassieke auto huren voor jullie trouwdag, maar er zijn ook heel wat soorten origineel trouwvervoer te bedenken. Een Amerikaanse schoolbus is een voorbeeld van trouwvervoer dat net even anders is dan anders. Hij brengt jullie van A naar B en ziet er daarnaast ook fantastisch uit op de trouwfoto´s. Door het vrolijke gele kleurtje vallen jullie ook lekker op in deze bus!

Ruimte genoeg in de Amerikaanse schoolbus

Het fijne aan zo´n grote bus is dat hij zoveel kan vervoeren. Bijvoorbeeld spullen die meegenomen moeten worden naar de locatie of een aantal belangrijke gasten die met jullie mee willen rijden in de bus. Dit is erg handig wanneer jullie bruiloft zich op meerdere plaatsen afspeelt. Bovendien is het natuurlijk erg gezellig! Vergeet niet wat leuke foto´s te maken van jullie samen met de gasten die meerijden in de bus. Je kunt de schoolbus ook goed gebruiken voor het maken van een mooie groepsfoto.

Lees verder: Bruiloft groepsfoto: Leuke en originele ideeën

Oude schoolbus huren, wat zijn de kosten?

De grote vraag is nu natuurlijk wat het kost om zo´n grote bus te huren. Trouwvervoer is sowieso niet goedkoop, maar eigenlijk valt de Amerikaanse schoolbus best mee. Je bent hiervoor tussen de 70 en 100 euro per uur kwijt. Bij deze kosten zit de chauffeur en de brandstof over het algemeen inbegrepen, maar check dit wel even van tevoren. Natuurlijk is dit trouwvervoer best een kostenpost, maar als je ziet hoeveel mensen jullie zo kunnen vervoeren, valt het uiteindelijk best mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *