Amerikaanse schoolbussen zijn super stoer en heel geschikt voor jullie bruiloft. Jullie kunnen er niet alleen zelf in, maar je kunt ook nog eens twintig tot dertig gasten meenemen. Zo’n prachtige bus zal vast en zeker een echte eyecatcher worden op jullie grote dag! 

Een Amerikaanse schoolbus staat niet alleen super leuk op al jullie foto’s, hij is ook nog eens heel handig. Heb je veel spullen die je mee moet slepen naar de trouwlocatie of hebben jullie een groepje (dag)gasten die graag met jullie mee reizen omdat jullie bijvoorbeeld de ceremonie en het feest op een andere locatie hebben? Een schoolbus zorgt voor genoeg ruimte!

Origineel trouwvervoer

Je kunt een klassieke auto huren voor jullie trouwdag, maar er zijn ook heel wat soorten origineel trouwvervoer te bedenken. Een Amerikaanse schoolbus is een voorbeeld van origineel trouwvervoer. Hij brengt jullie van A naar B en ziet er daarnaast ook fantastisch uit op de trouwfoto´s!

Ruimte genoeg

Het fijne aan zo´n grote bus is dat hij zo veel kan vervoeren. Bijvoorbeeld spullen die meegenomen moeten worden naar de locatie of een aantal belangrijke gasten die met jullie mee kunnen rijden in de bus. Dit is erg handig wanneer jullie bruiloft zich op meerdere plaatsen afspeelt. Bovendien is het natuurlijk erg gezellig! Vergeet niet wat leuke foto´s te maken van jullie en de gasten die meerijden in de bus.

Kosten van een Amerikaanse schoolbus

De grote vraag is nu natuurlijk wat het kost om zo´n grote bus te huren. Trouwvervoer is sowieso niet goedkoop, maar eigenlijk valt de Amerikaanse schoolbus best mee. Je bent ongeveer 50 tot 70 euro per uur kwijt. Als je ziet hoeveel mensen je hiervoor kunt vervoeren, is dat een prima prijs!

Wat vind jij van de Amerikaanse schoolbus als trouwvervoer?

One comment to “De Amerikaanse schoolbus als trouwvervoer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *