Papieren lantaarn met bloemen

Fotocredits: Make Life Lovely

Prachtige DIY decoratie: Papieren lampionnen met bloemen

Hopen jullie op een romantische buiten bruiloft? Als je midden in de natuur trouwt, is de omgeving zelf natuurlijk al hartstikke mooi. Toch voegt decoratie nog net even iets extra´s toe en zorgt het voor het echte bruiloft gevoel.

Als jullie buiten trouwen, kun je decoratie op de grond neerzetten, maar het is ook mogelijk om de bomen te versieren. Hier kun je bijvoorbeeld lichtjes, pompoms, slingers of lampionnen in hangen. Lampionnen zijn los al erg mooi, maar met een bloemstukje maak je er helemaal een prachtig geheel van!

DIY lampionnen met bloemen

Een leuk DIY projectje voor jullie bruiloft is natuurlijk nooit verkeerd. De lampionnen op de foto´s zijn gemaakt met nep bloemen, als je hier ook gebruik van wilt maken, kun je al een paar weken voor de bruiloft beginnen met decoreren. Natuurlijk kun je ook echte bloemen gebruiken als je hier meer van houdt.

Papieren lampionnen met bloemen

Fotocredits: Make Life Lovely

Wanneer je nep bloemen gebruikt, is het belangrijk dat je voor goede kwaliteit kiest. Je wilt immers dat ze zo echt mogelijk lijken. Kijk eens op internet rond wat er allemaal te krijgen is. Lampionnen kun je hier ook gemakkelijk in allerlei kleuren en maten vinden. Denk vooraf goed na over het kleurenschema en stem de kleuren van de bloemen en lampionnen op elkaar af. Met een lijmpistool kun je de bloemen vervolgens op de lampion bevestigen.

Toch liever echte bloemen? Dat kan alleen op de ochtend van jullie bruiloft. Je zou de bloemist om hulp kunnen vragen. In dat geval kun je de lampionnen van tevoren bestellen en op de dag zelf verder decoreren. Maak de bloemen met een stuk nylon draad aan elkaar vast en bevestig ze aan het bovenstuk van de lampion.

Klaar? Dan kun je ze buiten ophangen. Deze lampionnen zijn bijvoorbeeld mooi om te gebruiken bij jullie ceremonie, als decoratie voor de receptie of bij het diner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *