Trouwfoto´s zijn een bijzondere herinnering aan jullie bruiloft waar jullie nog jarenlang plezier aan kunnen beleven. Het is daarom leuk om niet alleen de standaard fotoshoot te doen, maar ook een aantal originele trouwfoto´s te laten maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze prachtige foto´s waarbij een gekleurde rookbom is gebruikt?

Natuurlijk is het leuk om foto´s als herinnering aan jullie bruiloft te hebben, maar heel wat trouwfoto´s zijn eigenlijk hartstikke saai. Steeds weer dezelfde poses en weinig afwisseling in de achtergrond zorgen niet voor de echte wow-factor. Met een rookbom maak je zonder veel moeite een enorm verschil. Kijk maar eens naar deze 16 prachtige trouwfoto´s!

Foto met een gekleurde rookbom

Gekleurde rookbommen zorgen voor spectaculaire foto´s. Je kunt een rookbom in de lucht houden of juist zo richten dat de rook zich om jullie heen verspreidt. Dit geeft een extra mysterieuze toevoeging aan jullie trouwfoto´s. Rookbommen zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar en ze kosten niet veel geld. Zo kun je zonder veel moeite een extra dimensie aan jullie foto´s toevoegen. Dat laten deze voorbeelden zeker zien!

Bruid met gekleurde rookbom

Fotograaf: The Evoke Company via Nouba

Waar moet je op letten bij rookbommen?

Rookbommen zijn lang niet zo eng als ze klinken, ze zijn erg makkelijk aan te steken en over het algemeen volkomen veilig. Natuurlijk is het wel belangrijk om jullie gekleurde rookbom bij een gespecialiseerd verkooppunt aan te schaffen, zoals bijvoorbeeld een vuurwerkwinkel of webshop. Zo weet je zeker dat de rookbom aan de veiligheidseisen voldoet en je hem zonder problemen kunt gebruiken.

Tijdens de fotoshoot zelf is het belangrijk dat er niet te veel wind staat. Harde wind zorgt er namelijk voor dat de rook meteen wegwaait en dit geeft een minder mooi effect. Het is overigens wel de bedoeling dat de rookbom buiten gebruikt wordt in een open ruimte. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bos, een open veld of langs het water? Check vooraf even bij de gemeente of het is toegestaan om hier een rookbom te gebruiken. Meestal is het geen probleem, maar wanneer er bijvoorbeeld een weg in de buurt is, kan het zijn dat dit niet is toegestaan.

Gekleurde rook bij de verlovingsshoot

Als je je niet op je gemak voelt met de rookbom in je handen, is de kans groot dat je dit op de foto terugziet. Jullie zouden vooraf vast kunnen oefenen, bijvoorbeeld door rookbommen te gebruiken bij jullie verlovingsshoot.

Zo voorkom je vlekken

Natuurlijk is het zonde als er vlekken op jullie trouwkleding komen. Houd de rookbom daarom niet te dicht bij en richt hem niet rechtstreeks op jullie kleding. Zo kun je prachtige foto´s maken zonder er meteen een trash the dress shoot van te hoeven maken!

One comment to “16x Gekleurde rookbom voor waanzinnige trouwfoto´s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *