Bruidspaar tijdens de ceremonie

Fotograaf: Mon et Mine

Eindelijk! Deze app maakt geld geven en vragen voor de bruiloft écht leuk, gemakkelijk en memorabel

Willen jullie graag geld als huwelijkscadeau vragen aan de gasten op jullie bruiloft? Dat kan natuurlijk via het oude, vertrouwde envelopje, maar er is ook een écht leuke manier om geld te geven voor de bruiloft. Met de nieuwe app Boon & Bliss wordt het geven én het krijgen van geld als huwelijkscadeau een compleet andere ervaring. Met dit cadeau kun je al jullie dromen uit laten komen. En nóg leuker: we hebben een toffe actie voor je waarmee je tot wel 150 euro bovenop de geldcadeaus van jullie gasten kunt ontvangen! 

Een geschikt huwelijkscadeau bedenken is altijd een dingetje. Als bruidspaar krijg je vaak heel wat goedbedoelde cadeaus die uiteindelijk op zolder belanden omdat het toch niet helemaal naar jullie smaak is. Daarom vragen steeds meer bruidsparen geld cadeau voor hun bruiloft. Dit voorkomt een heleboel gedoe en ongemakkelijke momenten met cadeaus waar het bruidspaar eigenlijk niet zo blij van wordt. Toch is het geven van een envelopje met een paar briefjes er in weinig persoonlijk. Gelukkig kan het ook anders! Met de app Boon & Bliss kun je geld cadeau vragen voor specifieke dromen. Zo weten de gasten waar ze aan bijdragen en kunnen ze bovendien een persoonlijke boodschap voor jullie achterlaten.

Leuke manier om geld te geven voor een bruiloft

Hoe werkt het?

De app Boon & Bliss werkt heel simpel. In een paar stappen creëren jullie de cadeaulijst van jullie dromen en maken jullie het geven van geld een supergave ervaring voor jullie gasten. Win win! Wat jullie wensen ook zijn, jullie kunnen zo veel dromen aanmaken als jullie zelf willen. Vervolgens delen jullie het profiel met de gasten. Dit kan bijvoorbeeld door een link op jullie bruiloft website of een QR-code op de trouwkaart of in de ceremoniemeesterbrief. De gasten kunnen nu zelf kiezen aan welk cadeau ze willen bijdragen en hoeveel geld ze hiervoor willen geven. Het is immers veel leuker om geld cadeau te geven voor een persoonlijke droom van het bruidspaar.

Een persoonlijke boodschap van al jullie gasten

Om het geldcadeau ook nog eens extra persoonlijk te maken, biedt de app de mogelijkheid om een videoboodschap in te spreken voor het bruidspaar. Na afloop van de bruiloft worden alle boodschappen samengevoegd tot één video die jullie als bruidspaar ontvangen. Een prachtige herinnering aan jullie trouwdag waar jullie nog lang plezier van zullen hebben! Als bruidspaar kun je jullie gasten ook bedanken voor hun bijdrage. Jullie kunnen een persoonlijke bedankboodschap maken voor jullie gasten. Een unieke manier om te laten zien wat jullie met het geld hebben gedaan. Jullie kunnen zo ook mooi wat besparen op de bedankkaartjes na afloop van de bruiloft!

Bruiloft cadeau ideeën voor jullie lijst

Alles wat jullie maar zouden willen krijgen voor jullie bruiloft, kun je aan jullie digitale cadeaulijst toevoegen. Het is het leukst als er meerdere cadeaus op staan, zodat de gasten kunnen kiezen waar ze graag aan bij zouden willen dragen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan grotere uitgaven voor jullie huis zoals nieuw tuinmeubilair of een compleet servies van een duur merk, maar ook kleinere cadeaus zoals een etentje of een mooi kunstwerk kun je op dit lijstje zetten. Het is ook leuk om uitjes voor jullie samen cadeau te vragen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romantische ballonvaart of een ontspannen dagje wellness?

Huwelijksreis cadeau

Een andere leuke manier om geld te geven voor de bruiloft is door de gasten mee te laten betalen aan jullie huwelijksreis. Hiervoor kun je de huwelijksreis in kleine stukjes verdelen die je als losse onderdelen in de app zet. Maak bijvoorbeeld aparte droomcadeaus aan voor de vlucht, hotelovernachtingen en activiteiten die jullie op de huwelijksreis willen gaan doen. Zouden jullie bijvoorbeeld graag met dolfijnen willen zwemmen of een boottochtje willen maken? Dit zijn leuke cadeaus om in de app te zetten. Op deze manier sparen jullie de huwelijksreis van jullie dromen bij elkaar en leveren de gasten op jullie bruiloft hier een bijdrage aan. Hoe leuk is dat?!

Krijg tot 150 euro extra cadeau voor jullie bruiloft

Speciaal voor onze lezers heeft Boon & Bliss een toffe actie opgezet. Gaan jullie binnenkort trouwen en maken jullie hierbij gebruik van de app? Dan krijgen jullie niet alleen geld cadeau van jullie gasten, maar daar bovenop ook nog eens een extra bedrag van Boon & Bliss. Hoe meer unieke giften jullie ontvangen, hoe hoger het bedrag dat jullie extra krijgen:

  • 20-29 unieke giften = 50 euro
  • 30-49 unieke giften = 100 euro
  • 50 of meer unieke giften = 150 euro

Na afloop van jullie bruiloft wordt het aantal unieke giften opgeteld en krijgen jullie het extra bedrag automatisch bijgeboekt bij één van jullie dromen in de app. Zo sparen jullie nog meer geld bij elkaar voor een écht onvergetelijk huwelijkscadeau! Lijkt het je leuk om hieraan deel te nemen? De actie geldt voor huwelijken tussen 1 juli en 1 september 2021 en aanmelden kan via dit formulier.

En tot slot nog een handige tip: Kunnen jullie door de corona maatregelen minder mensen uitnodigen dan gehoopt? Als je jullie dromen deelt met meer mensen die dichtbij jullie staan, maar helaas niet mogen komen op de bruiloft, zul je versteld staan hoeveel mensen het leuk vinden om bij te dragen aan het verwezenlijken van jullie dromen.

Dit blog is door middel van een samenwerking tot stand gekomen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *