Felicitaties voor de bruid

Fotograaf: Mon et Mine

De leukste huwelijkscadeau ideeën voor een collega

Gaat een collega binnenkort trouwen? Dan is het natuurlijk leuk om wat voor hem of haar te doen. Of jullie nou naar de bruiloft gaan of niet, het is sowieso een goed idee om een mooi cadeau te regelen. Maar waar kun je dan aan denken? Dit zijn de leukste huwelijkscadeau ideeën voor een collega! 

Heb je een leuke groep met collega’s waar je goed mee omgaat? Dan kan het zijn dat je wordt uitgenodigd voor de bruiloft van één van je collega’s. Maar ook als je collega ervoor kiest om in een wat kleiner gezelschap te trouwen zonder jullie aanwezigheid, kan het wel leuk zijn om iets te regelen.

Hoeveel geld kost een huwelijkscadeau voor een collega?

Een huwelijkscadeau kopen voor een collega is dus zeker een goed idee. Alleen wat geef je hier aan uit? De kosten voor een huwelijkscadeau hangen natuurlijk af van je band met het bruidspaar en het geld dat je te besteden hebt. Voor collega’s is het gebruikelijk om ongeveer 20 of 30 euro aan een cadeau te besteden. Zijn jullie niet uitgenodigd op de bruiloft of heb je een beperkt budget? Dan kun je ook een kleinigheidje regelen. Gaan jullie juist erg goed met elkaar om? Dan kun je ook een wat groter cadeau kopen of met een groep collega’s een mooi gezamenlijk cadeau uitkiezen.

Kleine cadeau ideeën voor de bruiloft

Wil je een klein huwelijkscadeau regelen voor een collega die gaat trouwen? Er zijn genoeg leuke cadeaus te bedenken die niet veel geld hoeven te kosten, maar waar het bruidspaar wel blij mee zal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende ideeën:

  • Bucketlistboek voor koppels: Het Bucketlistboek voor koppels staat vol met 250 toffe bucketlist ideeën die je als stel samen kunt uitvoeren. Een leuk cadeau voor het bruidspaar waar ze nog lang plezier aan zullen beleven!
  • Heliumballonnen of een mooi boeket: Wil je een simpele felicitatie regelen voor het bruidspaar? Dan is het leuk om heliumballonnen of een boeket op te laten sturen naar hun thuisadres. Wel is het slim om even te checken of ze niet vlak na de bruiloft op huwelijksreis gaan.
  • Mand met een lekker ontbijtje: Een ander leuk idee is het maken van een mand met een lekker ontbijtje voor de volgende ochtend. Doe er bijvoorbeeld afbakbroodjes in, een lekker sapje en wat vers fruit. Vergeet niet om een lekkere doos met chocola toe te voegen en een flesje bubbels. Je kunt ook een ontbijt aan huis laten bezorgen.
  • Reisgids voor de bestemming van de huwelijksreis: Gaat het bruidspaar binnenkort op huwelijksreis en weet je wat hun bestemming wordt? Dan is het leuk om een reisgids cadeau te geven. Lonely Planet maakt bijvoorbeeld fijne gidsen met handige informatie. In plaats hiervan kun je het bruidspaar ook trakteren op een lekkere cocktail tijdens hun vakantie.

Grote huwelijkscadeaus met meerdere collega’s

Heb je een erg goede band met je collega of willen jullie met meerdere collega’s een gezamenlijk huwelijkscadeau geven? Dan is het leuk om een wat duurder cadeau uit te zoeken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende ideeën:

  • Samen een vriendenboekje maken: Vinden jullie het leuk om wat extra tijd en moeite in het huwelijkscadeau voor jullie collega te steken? Maak dan samen met de andere collega’s een vriendenboek als huwelijkscadeau met leuke quotes, herinneringen en tips voor het bruidspaar. Iedereen kan twee pagina’s met vragen beantwoorden en vervolgens kunnen jullie het vriendenboekje professioneel laten drukken. Doordat jullie de vragen zelf aan kunnen passen, is dit een uniek huwelijkscadeau.
  • Wonderbox: Met een Wonderbox geef je een cadeaubon voor een uitje cadeau. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een luxe hotelovernachting, een lekker etentje in een restaurant of een uitgebreide high wine. Het bruidspaar kiest vervolgens zelf waar en wanneer ze deze bon inwisselen. Met dit cadeau zit je eigenlijk altijd goed!
  • Trouwposter met plattegrond: Trouwt het bruidspaar in een bepaalde stad waar ze bijzondere herinneringen aan hebben? Bijvoorbeeld de stad waar ze wonen of de plek waar ze elkaar ontmoet hebben? Dan is het leuk om een trouwposter cadeau te geven met de plattegrond van deze stad er op. Een mooie blijvende herinnering voor in huis!
  • Uitje voor de huwelijksreis: Het kan ook leuk zijn om een activiteit voor de huwelijksreis cadeau te geven. Kijk bijvoorbeeld eens of er speciale dagtours worden aangeboden of regel een professionele fotoshoot voor het bruidspaar in het land van bestemming.

Andere huwelijkscadeau ideeën

Zit het perfecte huwelijkscadeau voor je collega hier nog niet bij en kun je nog wel wat meer inspiratie gebruiken? Lees dan zeker ook even ons blog met 22 Huwelijkscadeaus voor ieder budget.

Dit blog bevat affiliate links. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *