Gouden bruidstaart

Fotocredits: Zie hieronder

Gouden bruidstaart voor een glamorous bruiloft

Goud is de perfecte themakleur voor een New Year´s Eve bruiloft. Deze kleur kun je toepassen op de kleding en versiering, maar een gouden bruidstaart zorgt helemaal voor een glamorous effect. Wij hebben 7 mooie voorbeelden voor je verzameld!

Is de gouden decoratie binnen? En heb je al een paar prachtige gouden trouwschoenen uitgekozen? Dan is het nu tijd voor de bruidstaart! Er zijn heel wat mogelijkheden voor een prachtige gouden bruidstaart. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

Compleet gouden bruidstaart

De eerste mogelijkheid is natuurlijk een bruidstaart met een volledig gouden basis. Hier kun je decoratie aan toevoegen voor wat extra kleur. Wat dacht je bijvoorbeeld van echte bloemen?

Gouden bruidstaart

Fotograaf: Vicky Starz Photography, taart: The Caketress via Style Me Pretty

Gouden vijgen als decoratie

Is een compleet gouden bruidstaart wat teveel van het goede voor jou? Dan kun je ook een basic witte bruidstaart kiezen die gedecoreerd wordt met gouden vruchten, zoals bijvoorbeeld deze gouden vijgen.

Glitter en glamour

Ben je gek op glitters en mag jullie bruidstaart extra opvallen? Dan is een taart met gouden glitters een leuk idee. Met een glitterende taarttopper is het plaatje compleet!

Gouden bruidstaart

Fotocredits: Etsy via Confetti Daydreams

Gouden stroken

In plaats van een helemaal gouden taart kun je ook kiezen voor een of een aantal lagen in het goud. Je kunt dit mooi combineren met andere kleuren.

Gouden bruidstaart

Fotograaf: Jenny Fu, taart: Lael Cakes via The Cake Blog

Goud en zwart

De kleur goud kan goed met wit gecombineerd worden, maar ook zwart past hier mooi bij. Zeker rond de feestdagen is dit een prachtige kleurencombinatie! Niet alleen zijn zwart en goud mooie themakleuren voor jullie bruiloft, ook op de bruidstaart kun je ze terug laten komen.

Gouden bruidstaart

Fotograaf: Hazelwood Photo, taart: Rosy Cakes via Ruffled

Geverfde bruidstaart

Wanneer je goud gebruikt om mee te verven, krijg je een leuk creatief effect. De basis van de taart kun je simpel houden en met een kwast kan het goud vervolgens aangebracht worden.

Structuur toevoegen

Een laatste idee is het toevoegen van structuur aan de bruidstaart. In plaats van een gladde buitenkant is bij onderstaande gouden bruidstaart voor structuur gekozen wat voor een stoere uitstraling zorgt.

Hebben jullie de taart van jullie dromen gevonden? Dan is het slim dit blog eerst even te lezen: Bruidstaart bestellen? Dit moet je allemaal weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *