Bruidstaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Niet alleen de vorm en grootte kun je zelf bepalen, maar ook op het gebied van kleuren is vrijwel alles mogelijk. Een bruidstaart met marmerlook zie je echter niet zo vaak. Het effect is geweldig! 

Marmerlook is niet alleen geschikt als woondecoratie, ook op bruiloften wordt dit patroon steeds populairder. Een bruidstaart die er uit ziet alsof hij gemaakt is van marmer is natuurlijk helemaal bijzonder. Zeker weten dat jullie hiermee de show zullen stelen!

Marmerlook bruidstaarten zijn helemaal hip, je ziet ze steeds vaker terugkomen. Je hebt deze bruidstaart in allerlei vormen en maten. Zo kun je in plaats van een ronde taart bijvoorbeeld voor een vierkante of zeshoekige vorm kiezen. En wist je dat je jullie bruidstaart met marmerlook op verschillende manieren kunt decoreren? Wij laten je wat leuke ideeën zien!

Marmerlook combineren met goud

Wil je de marmerlook nog wat extra laten opvallen? Dan is het een leuk idee om gebruik te maken van gouden details. Door gouden schilfers toe te voegen of het goud subtiel door het marmer te verwerken, krijg je een extra leuk effect. Je kunt de bruidstaart ook op een gouden standaard zetten om hem mooi te presenteren.

Marmerlook bruidstaart

Fotograaf: Danielle Yashar Photography via My Day

Natuurlijke decoratie

Wil je ook nog wat extra decoratie toevoegen? Dan is natuurlijke decoratie zoals echte bloemen of vers fruit mooi om te gebruiken. Vergeet ook niet een leuke taarttopper toe te voegen. Hiermee maak je het plaatje compleet!

Ben je op zoek naar nog meer ideeën? Bekijk dan ook onze andere blogs! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *