Marmeren bruidstaart

Fotocredits: Zie hieronder

7x Marmerlook bruidstaart als echte eyecatcher

Bruidstaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Een goede bruidstaart is niet alleen erg lekker, maar ook vooral heel mooi. Niet alleen de vorm en grootte van de taart kun je zelf bepalen, maar ook op het gebied van kleuren is vrijwel alles mogelijk. Wil je dat jullie taart een echte eyecatcher wordt? Dan is een marmerlook bruidstaart een tof idee!

Je kent de marmerlook waarschijnlijk wel van de woonbladen. Op het gebied van woondecoratie is dit dan ook een ware trend. Maar ook op bruiloften wordt het marmerpatroon steeds populairder. Een bruidstaart die eruit ziet alsof hij gemaakt is van marmer is natuurlijk helemaal bijzonder. Zeker weten dat jullie hiermee de show zullen stelen!

Bruidstaart met marmerlook

Een bruidstaart bestaat vaak uit meerdere lagen in een bepaalde kleur. Meestal wordt een witte taart gebruikt als basis, omdat dit goed te combineren is met verschillende soorten decoratie. Toch kun je ook kiezen voor een basis die wat meer opvalt. Zo is de marmerlook bruidstaart tegenwoordig helemaal hip. Deze bruidstaart kun je op allerlei manieren maken. Je kunt in plaats van een ronde taart bijvoorbeeld ook voor een vierkante of zeshoekige vorm kiezen. En wist je dat je jullie bruidstaart met marmerlook op verschillende manieren kunt decoreren? Wij laten je wat leuke ideeën zien!

Marmer gecombineerd met goud

Wil je jullie marmeren bruidstaart nog wat extra laten opvallen? Dan is het een leuk idee om gebruik te maken van gouden details. Door gouden schilfers toe te voegen of het goud subtiel door het marmer te verwerken, krijg je een extra leuk effect. Je kunt de bruidstaart ook op een gouden standaard zetten om hem mooi te presenteren. Dit zorgt voor een chique uitstraling!

Bruidstaart goud met marmer

Fotograaf: Danielle Yashar Photography via My Day

Toevoegen van natuurlijke decoratie

Marmerlook is al een prachtige basis voor jullie bruidstaart, maar het is niet zo dat je hiermee meteen klaar bent. Je zult nog decoratie toe moeten voegen om het plaatje compleet te maken. Taarten kun je op allerlei manieren decoreren. Natuurlijke decoratie zoals echte bloemen of vers fruit geven een luxe uitstraling aan de taart. Bovendien voegt deze decoratie meteen wat kleur toe aan het geheel!

Rozen als taartdecoratie

Fotocredits: Milton Photography

Taarttopper op de bruidstaart

Tot slot kun je nog één ding toevoegen aan je bruidstaart om hem helemaal af te maken: een mooie taarttopper. Een taarttopper hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Je kunt heel wat mooie taarttoppers online of in de winkel bestellen, maar het is ook mogelijk er zelf een te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze 8 Bruidstaart topper ideeën die net even anders zijn? Er zit er vast één tussen die perfect bij jullie bruidstaart past!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *