Natuurlijk ben je als bruid het stralende middelpunt van jullie bruiloft, wat je ook draagt. Maar wanneer je voor een gouden trouwjurk gaat, zal dat zeker het geval zijn! Goud is een prachtige kleur voor bruiloften en een gouden trouwjurk is dan ook chic en origineel.

Nog steeds kiezen veel bruiden voor een traditionele witte trouwjurk. Inmiddels wordt er echter ook wat meer geëxperimenteerd met kleur. Zo zijn er heel wat verschillende soorten gekleurde trouwjurken te krijgen en is het zelfs mogelijk om in het zwart te trouwen. Een ander mooi alternatief is een gouden trouwjurk!

Gouden trouwjurk

Goud is een prachtige kleur die vaak gebruikt wordt als themakleur op bruiloften. Deze kleur is niet alleen voor de decoratie erg mooi, maar je kunt ook kiezen voor een gouden trouwjurk. Een gouden galajurk kan hier geschikt voor zijn, maar je kunt ook kijken naar echte trouwjurken die gedeeltelijk of volledig in het goud zijn.

Goud combineren met een witte sluier

Een gouden trouwjurk kun je bovendien prachtig combineren met een witte sluier. Dit maakt je bruidslook helemaal af en zorgt voor een mooi contrast tussen het wit van de sluier en het goud van de jurk.

Gouden details

Vind je een trouwjurk die volledig goud is wat heftig? Dan kun je ook voor een witte basis kiezen met gouden details. Op deze manier is je trouwjurk iets minder opvallend, maar nog steeds heel bijzonder. Je zou eventueel ook nog voor een witte trouwjurk kunnen gaan die je combineert met een gouden riempje en gouden pumps.

2 reacties op “Stralen in een gouden trouwjurk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *