Gouden trouwjurk als schitterend alternatief voor het traditionele wit

Natuurlijk ben je als bruid het stralende middelpunt van jullie bruiloft, wat je ook draagt. Maar wanneer je voor een gouden trouwjurk gaat, zal dat zeker het geval zijn! Goud is een prachtige kleur voor bruiloften en een gouden trouwjurk is dan ook chic en origineel. Zeker wanneer jullie tijdens de feestdagen trouwen, is dit een goed alternatief voor een witte bruidsjurk. Wij laten je wat prachtige voorbeelden zien. Wellicht dat een trouwjurk die goudkleurig is ook wel bij jou past!  

Nog steeds kiezen veel bruiden voor een traditionele witte trouwjurk. Inmiddels wordt er echter ook wat meer geëxperimenteerd met kleur. Zo zijn er heel verschillende soorten gekleurde trouwjurken te krijgen en is het zelfs mogelijk om in het zwart te trouwen. Een ander mooi alternatief is een gouden trouwjurk!

Gouden trouwjurk of galajurk

Goud is een prachtige kleur die vaak gebruikt wordt als themakleur op bruiloften. Vooral bij bruiloften in de wintermaanden wordt de kleur goud veel gebruikt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gouden bruiloft rond oud en nieuw? De kleur goud is niet alleen voor de decoratie erg mooi, maar je kunt ook kiezen voor een gouden trouwjurk. Een galajurk kan hier geschikt voor zijn en een gouden galajurk is over het algemeen ook wat goedkoper dan een echte trouwjurk. Maar er zijn ook steeds meer trouwjurken in het goud te krijgen. Met zo’n prachtige bruidsjurk weet je zeker dat je op zult vallen op jullie bruiloft!

Ben je benieuwd hoe een trouwjurk die goudkleurig is staat? Wij hebben een aantal voorbeelden gevonden van prachtige bruiden die in deze kleur trouwden!

Bruid met gouden trouwjurk

Fotograaf: Samuel Docker

Trouwjurk met gouden details

Vind je een trouwjurk die volledig goud is wat heftig? Dan kun je ook voor een witte basis kiezen met gouden details. Op deze manier is je trouwjurk iets minder opvallend, maar nog steeds heel bijzonder. Je zou eventueel ook nog voor een witte trouwjurk kunnen gaan die je combineert met een gouden riempje en gouden pumps. Zo heb je toch gouden details zonder dat dit té opvallend is. Het kan ook leuk zijn om je bruidsjurk in het goud juist met wat wit te combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gouden jurk met een traditionele, witte sluier? Er zijn in ieder geval manieren genoeg om jouw trouwoutfit van een touch of gold te voorzien!

Trouwjurk en het thema van de bruiloft goudkleurig

Goud is niet alleen een prachtige kleur voor je trouwjurk, ook is het leuk om de kleur goud als thema te gebruiken voor jullie bruiloft. Zo zouden jullie de gasten bijvoorbeeld kunnen vragen om a touch of gold te dragen en is het leuk om mooie gouden decoratie te regelen. Dit past perfect bij een chique bruiloft in de wintermaanden!