Trouw in een jumpsuit als alternatief voor de trouwjurk

De meeste vrouwen dromen van een bruiloft in een grote witte jurk, maar dat kan natuurlijk ook anders. Ben je niet zo´n jurkenmeisje? Of wil je graag wat origineels aan als bruid? Dan kun je kiezen voor een alternatief. Trouw bijvoorbeeld in een jumpsuit! Dit staat wat stoerder dan een trouwjurk, maar is tegelijk sexy en vrouwelijk. Ook in een bruidsjumpsuit voel je je een echte bruid! 

Waarom zou iedere vrouw per se een witte jurk moeten dragen op haar trouwdag? Er zijn ook heel wat leuke alternatieven te bedenken! Zo kun je in plaats van een traditionele trouwjurk ook kiezen voor een mooie jurk in een opvallend kleurtje. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze waanzinnig mooie unicorn trouwjurken? Liever geen trouwjurk? Ook zonder jurk kun je er uitzien als een echte bruid. Een trouwjumpsuit is namelijk een leuk alternatief!

Trouw jumpsuit, de voordelen op een rijtje

Een jumpsuit om in te trouwen? Je zou er niet zo snel aan denken. Toch is een jumpsuit ideaal als vervanging van de traditionele trouwjurk. Een jumpsuit is stoer, maar ook sexy en vrouwelijk. Leuk voor een zomerse bruiloft in het buitenland, of juist tijdens een chique bruiloft hier in Nederland. Je hebt jumpsuits in allerlei verschillende stijlen. Wit of in een bepaalde kleur, strapless of met mouwtjes, stoer of romantisch: het broekpak dat jij kiest hangt volledig af van jouw smaak!

Een groot voordeel van een jumpsuit is dat hij heel wat meer bewegingsvrijheid geeft dan een trouwjurk. Zeker met het dansen tijdens jullie feest kan dit erg prettig zijn. Op het toilet zal het ook minder problemen opleveren. In veel gevallen zal een jumpsuit bovendien een stuk goedkoper uitpakken dan een trouwjurk. Dit extra geld dat je overhoudt kun je dan mooi besteden aan je accessoires of schoenen om het geheel helemaal af te maken. Is de bruiloft voorbij? Jumpsuits zijn ook hartstikke leuk om te dragen naar een feestje. Je kunt hem dus zeker nog vaker gebruiken!

De mooiste voorbeelden van een bruidsjumpsuit

Lijkt het jou wel wat om te trouwen in een jumpsuit? Een bruidsbroekpak kun je in allerlei soorten en maten krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een echte bruidsjumpsuit van kant of juist een wat simpelere variant met een egale stof? Wij hebben de mooiste jumpsuits om in te trouwen voor je verzameld als inspiratie!

Bruid met jumpsuit bruiloft

Fotograaf: Matt Godkin via Hello May

Broekpak voor de bruiloft combineren met accessoires

Een jumpsuit wordt extra sexy en vrouwelijk in combinatie met een paar killer heels. Ga voor een opvallend paar in bijvoorbeeld de themakleur van jullie bruiloft. Pumps met een speciaal patroontje zijn ook altijd leuk. Zo zullen ze zeker opvallen! Bovendien maken hoge hakken je benen nog langer en laten ze ze ook slanker lijken. Op en top vrouwelijk! Het is helemaal leuk om de pumps te combineren met een bijpassende clutch. En natuurlijk kun je een jumpsuit ook prima combineren met een mooie sluier of een paar bijzondere sieraden. Zo maak je het plaatje compleet!