Fotograaf: Dennis Tan Creative

Holi powder fotoshoot voor spectaculaire bruiloft foto’s

Jullie bruiloft is een ontzettend belangrijke gebeurtenis in jullie leven en het is daarom heel belangrijk om mooie foto’s van de dag zelf en de verlovingsperiode te hebben. Gewone, romantische foto’s zijn natuurlijk altijd leuk, maar je kunt er ook iets extra bijzonders van maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een holi powder fotoshoot vol met kleurrijk poeder? 

Het Indiaanse ”Holi” feest van de kleuren heeft zich een weg gebaand naar ons kleine kikkerlandje. Dit kleurrijke holi poeder is bijvoorbeeld terug te zien op het Holi Festival of Colours. Waar dit poeder verschijnt, is het feest. En is het huwelijk niet een van de grootste feesten die je maar kunt vieren? Jullie bruiloft is daarom de ideale plek voor een kleurrijk spektakel!

Wat is holi powder?

Het gooien met holi powder komt eigenlijk voort uit een oude traditie. Het Holifeest van de hindoes verandert door dit poeder in een kleurrijke bijeenkomst. De gedachte hierachter is dat verschillen tussen mensen niet meer zichtbaar zijn en iedereen even gelijk is. Dit is natuurlijk een mooi idee, maar daarnaast is het ook gewoon heel leuk om elkaar met dit poeder te kunnen bekogelen.

Een holi poeder fotoshoot voor jullie verloving

Je zou holi powder kunnen gebruiken bij de fotoshoot voor jullie verloving. Het maken van een verlovingsshoot heeft een heleboel voordelen. Sowieso is het handig om de fotograaf vast te leren kennen. Daarnaast levert het natuurlijk prachtige plaatjes op. Zeker wanneer je holi powder gebruikt om de foto´s extra kleur te geven!

Omdat jullie gebruik maken van zo veel verschillende kleuren is het leuk om witte kleding aan te trekken waar deze kleuren extra goed op te zien zijn. Koop bijvoorbeeld speciaal voor de verlovingsshoot een leuk wit jurkje. Geef hier niet te veel geld aan uit, want de kans is klein dat je hem na afloop nog kunt dragen.

Jullie kunnen de fotoshoot met z´n tweeën doen, maar het kan ook handig zijn om wat hulptroepen mee te nemen. Het kan namelijk mooie foto´s opleveren wanneer jullie het holi powder niet alleen naar elkaar gooien, maar er ook een kleurenwolk boven jullie hangt op het moment dat jullie elkaar een kus geven. Wanneer jullie één of twee vrienden meenemen, kunnen zij vanaf de zijkant poeder toewerpen om de foto´s extra kleurrijk te maken.

Trash the dress fotoshoot

In plaats van een fotoshoot voor jullie verloving kun je holi powder ook gebruiken voor trash the dress foto’s. Even spannend is het wel om jouw witte trouwjurk bloot te stellen aan al die kleurtjes, maar het effect is geweldig. Zo weet je zeker dat je een aantal prachtige en originele trouwfoto´s hebt om aan het trouwalbum toe te voegen. Je trouwjurk is misschien niet meer zo goed draagbaar na het maken van deze foto´s, maar zeg nou zelf, was je van plan hem nog een keer aan te trekken? In plaats daarvan kun je beter zorgen voor een onvergetelijke herinnering!

Wanneer gebruik je het kleurenpoeder?

Holi powder is natuurlijk een ontzettend toffe toevoeging aan jullie bruiloft, maar misschien niet handig om op de trouwdag zelf te doen. De gasten zullen er allemaal netjes uitzien en ook jullie zelf willen waarschijnlijk nog wel een tijdje toonbaar in jullie trouwkleding rond kunnen lopen. In plaats daarvan is het leuk om een holi powder fotoshoot te houden op de dag na jullie bruiloft. Als je hier jullie beste vrienden en nabije familie voor uitnodigt, heb je meteen een gezellig moment om nog even na te kletsen. Organiseer bijvoorbeeld een lekkere brunch en maak daarna samen de fotoshoot. Dat wordt een gezellige middag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *