Fotograaf: Tayler Ashley

De leukste ideeën voor bruiloft versiering buiten

De zomermaanden zijn altijd populair om te trouwen. Niet zo gek, want het is natuurlijk heerlijk om elkaar buiten het jawoord te kunnen geven tussen het groen. Buiten trouwen is dan ook een droom van veel bruisparen. Hoe mooi het buiten ook kan zijn, ook hier kun je wel wat versiering voor jullie bruiloft gebruiken. Benieuwd waar je aan kunt denken? Wij hebben wel wat leuke ideeën!

Buiten hoef je vaak veel minder te doen om sfeer aan te brengen voor jullie bruiloft. Zeker wanneer jullie een bijzondere buitenlocatie voor jullie bruiloft hebben gekozen, zul je niet veel meer te hoeven doen om er een mooi plaatje van te maken. Toch is het ook buiten leuk om voor versiering voor jullie bruiloft te zorgen. Op deze manier maak je namelijk het verschil tussen een gezellig feestje en een echte trouwdag.

Trouwen in eigen tuin of op een andere buiten locatie

Om te bepalen welke decoratie je nodig hebt, zul je eerst moeten weten waar jullie precies gaan trouwen. Heel wat trouwlocaties beschikken namelijk ook over een mooi buitengedeelte waar jullie elkaar met goed weer het jawoord kunnen geven. Vaak zijn dit locaties die al helemaal zijn ingericht op een huwelijk. Je vindt hier bijvoorbeeld een mooi prieeltje of een romantische plek tussen de bomen waar jullie kunnen trouwen. Trouwen jullie in eigen tuin? Dan heb je waarschijnlijk wat meer decoratie nodig om er een echte trouwlocatie van te maken. Hetzelfde geldt als jullie midden in de natuur willen trouwen, zoals bij een bruiloft in het bos of op het strand.

Wat voor bruiloft versiering gebruik je buiten?

Als je buiten gaat trouwen, kun je denken aan verschillende soorten versiering voor jullie huwelijk. Sowieso is het leuk om bij de ingang iets neer te zetten voor de gasten. Denk bijvoorbeeld aan een mooi welkomstbord of een ballonnenboog. Vervolgens kun je versiering regelen voor de buitenruimtes waar jullie tijdens de bruiloft zijn. Voor de ceremonie is het bijvoorbeeld mooi om decoratie te regelen in de vorm van bloemen, pompons en een bijzondere backdrop. Ook kun je hier leuke dingen doen door bijvoorbeeld gebruik te maken van toffe vintage stoelen. Is de receptie ook buiten? Dan is het een idee om statafels te regelen met mooie decoratie. Heel veel decoratie is overigens gemakkelijk zelf te maken. Dit is meestal een stuk goedkoper en bovendien hartstikke leuk om te doen.

Vergeet ook niet om na te denken over de versiering voor ’s avonds. Als het buiten donker wordt, is het leuk om wat romantische lichtjes op te hangen of neer te zetten langs het pad. Zo creëer je heel gemakkelijk veel sfeer!

Bruiloft versiering voor de tafel buiten

Fotograaf: Tayler Ashley

Bruiloft decoratie checklist voor binnen en buiten

Decoratie regelen voor een bruiloft kan best een flinke klus zijn. Je wilt immers dat alles mooi op elkaar is afgestemd en dat je voor alle onderdelen van jullie bruiloft voldoende versiering in huis hebt gehaald. Maak daarom gebruik van onze handige bruiloft decoratie checklist zodat je zeker weet dat je niets vergeet.

Dit blog bevat affiliate links. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *