5 Leuke bruiloft cadeau ideeën met wijn

Als je te gast bent op een bruiloft wil je natuurlijk een leuk huwelijkscadeau meenemen voor het bruidspaar. Houden de bruid en bruidegom wel van een wijntje? Dan zou je voor één van deze originele bruiloft cadeau ideeën kunnen kiezen die allemaal iets te maken hebben met wijn! 

Je kunt gewoon een goede fles wijn cadeau geven aan het bruidspaar, maar het is natuurlijk leuker om er iets speciaals van te maken. Daarom hebben wij 5 bruiloft cadeau ideeën voor je verzameld waarmee je op een leuke manier iets met wijn kunt doen.

Fles wijn als cadeau met gepersonaliseerd etiket

Heb je niet zo’n groot budget voor het huwelijkscadeau, maar wil je er toch iets speciaals van maken? Dan kun je een fles wijn met een gepersonaliseerd etiket cadeau geven. Je kunt het etiket zelf ontwerpen en printen, maar er zijn ook verschillende websites waarbij je zo’n gepersonaliseerde fles kunt bestellen. Je kunt bijvoorbeeld de namen en trouwdatum van het bruidspaar op het etiket laten zetten of je gaat op zoek naar een mooie foto die je hiervoor kunt gebruiken.

Gegraveerde wijnglazen

Wil je een persoonlijk cadeau geven waar het bruidspaar nog lang van kan genieten? Dan is het leuk om wijnglazen te laten graveren met de namen en trouwdatum van het stel. Dit is een mooie herinnering aan de bruiloft waar ze nog jarenlang plezier van kunnen hebben!

Kistje wijn voor de toekomst

Het is een leuke traditie om tijdens de bruiloft een kistje met een fles wijn er in dicht te timmeren en op zij te zetten om na een bepaalde periode weer te openen. Zo kun je als bruidspaar bijvoorbeeld afspreken om de fles samen op te drinken bij een bepaald jubileum of als het huwelijk even iets minder goed verloopt. Helemaal leuk is het om ook nog een brief in de kist te stoppen waarop je een wens schrijft voor de toekomst. Een kistje met een goede fles wijn (die na verloop van jaren alleen maar lekkerder wordt) is dan ook een leuk en origineel cadeau voor de bruiloft.

Wijnklimaatkast

Heb je wat meer geld te besteden en ben je op zoek naar een écht bijzonder cadeau waar het bruidspaar nog heel lang van kan genieten? Dan is een wijnklimaatkast een mooi geschenk. Een wijnklimaatkast is een must have voor alle wijnliefhebbers. Dit is namelijk de perfecte plek om flessen wijn op de juiste manier te kunnen bewaren zodat ze lang goed blijven en altijd heerlijk smaken. Bovendien is een wijnklimaatkast een echte eyecatcher voor in huis. Een mooi huwelijkscadeau dus om aan het bruidspaar te kunnen geven!

Bon voor een lekkere high wine

Geef je het bruidspaar liever een leuk uitje cadeau? Dan is een bon voor een high wine een goed idee. Zo kan het bruidspaar na hun bruiloft een keer gezellig samen genieten van een paar lekkere wijntjes en bijpassende hapjes. Dit is een leuke activiteit voor tijdens de wittebroodsweken.

Andere huwelijkscadeaus

Zit het perfecte huwelijkscadeau hier nog niet tussen? Neem dan nog even een kijkje bij het blog 22 Huwelijkscadeaus voor ieder budget. In dit blog kun je namelijk volop inspiratie vinden voor allerlei soorten huwelijkscadeaus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *