Bruid en bruidegom met luxe fles champagne

Fotograaf: On the Times

10 Ideeën voor een luxe huwelijkscadeau

Heb je een bijzondere band met het bruidspaar? Dan wil je natuurlijk een mooi huwelijkscadeau voor ze regelen. Het kan bijvoorbeeld leuk zijn om een luxe huwelijkscadeau te geven waarmee je het bruidspaar echt kunt verwennen. Alleen waar kun je dan aan denken? Wij hebben 10 ideeën voor je op een rijtje gezet! 

Een bruiloft is een bijzondere gelegenheid en dus ook zeker reden voor een bijzonder cadeau. Je wilt natuurlijk het liefst een echt memorabel cadeau geven waar het bruidspaar nog lang aan terug zal denken. Een luxe huwelijkscadeau is daarom leuk als verrassing. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende ideeën?

#1. Gepersonaliseerde champagne set

Het is leuk om het huwelijk goed te vieren en hoe kan dat beter dan met een lekker glaasje bubbels erbij? Het is daarom heel geschikt om een set mooie champagne glazen te geven als luxe huwelijkscadeau, bijvoorbeeld glazen met de tekst Mr en Mrs erop. Je zou de champagneglazen zelfs kunnen laten personaliseren met de trouwdatum van het paar. En natuurlijk regel je er ook een lekkere fles bubbels bij!

#2. Luxe weekendje weg als huwelijkscadeau

Na de bruiloft beginnen de wittebroodsweken voor het bruidspaar, de eerste weken van het huwelijk. Het is fijn om in deze periode veel leuke dingen te ondernemen samen. Een luxe weekendje weg is dus een ideaal huwelijkscadeau. Koop bijvoorbeeld een cadeaubon voor een weekendje weg waarmee het bruidspaar zelf een geschikt moment kan uitkiezen.

#3. Romantisch uitje in stijl

In plaats van een weekendje weg kun je natuurlijk ook een ander leuk en romantisch uitje cadeau geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje wellness, een luxe high tea of een romantische ballonvaart?

#4. Mooie sieraden voor het bruidspaar

Wil je een blijvend huwelijkscadeau geven waar het bruidspaar misschien wel de rest van hun leven van kan genieten? Dan zou je kunnen denken aan mooie sieraden zoals bijvoorbeeld een kettinkje, oorbellen, een armband of horloge. Wil je jouw cadeau extra bijzonder maken? Dan zou je de trouwdatum in de sieraden kunnen laten graveren.

#5. Luxe wellness pakket

Je kunt ook zelf een luxe wellness pakket samenstellen voor het bruidspaar waarmee ze thuis helemaal tot rust kunnen komen. In dit pakket kun je bijvoorbeeld chique badproducten doen, zachte handdoeken en geurkaarsen voor een spa-ervaring aan huis. Je kunt eventueel ook nog luxe badjassen toevoegen voor het bruidspaar, bijvoorbeeld met de tekst mr en mrs erop.

#6. Avondje dineren met een privé chef

Wil je het bruidspaar een echt gevoel van luxe geven? Huur dan een privé chef voor ze in om ze thuis op een heerlijk etentje te trakteren. Als dat niet bijzonder is!

#7. Bijdrage aan een extra luxe huwelijksreis

Gaat het bruidspaar na de bruiloft op huwelijksreis? Dan is het leuk om een stukje van de huwelijksreis cadeau te doen. Geef ze bijvoorbeeld een etentje, een leuke excursie of een ontspannen massage cadeau op de plaats van bestemming. Je kunt hier een leuke tegoedbon voor maken om op de bruiloft te geven.

Bruidspaar op huwelijksreis in Tulum

Fotograaf: Melissa Marshall via Ruffled

#8. Uniek kunstwerk voor in huis

Het is altijd leuk om een blijvend huwelijkscadeau te geven waar het bruidspaar nog lang plezier aan kan beleven. Door een uniek kunstwerk voor in huis uit te zoeken, zullen ze een blijvende herinnering aan hun bruiloft hebben. Aangezien een kunstwerk heel persoonlijk is, is het wel belangrijk dat je zeker weet dat ze het mooi zullen vinden. Eventueel kun je het bruidspaar ook zelf iets uit kunnen laten kiezen.

#9. Exclusieve wijnproeverij

Houdt het bruidspaar wel van een lekker wijntje? Dan is een wijnproeverij een leuke activiteit om cadeau te geven. Er zijn allerlei mooie plekken in Nederland te vinden waar je een luxe wijnproeverij kunt boeken.

#10. Luxe cadeaukaart als huwelijkscadeau

Wil je zeker weten dat je iets cadeau geeft waar het bruidspaar écht blij van wordt? Dan is het altijd een goed idee om een luxe cadeaukaart als huwelijkscadeau te geven waarmee het bruidspaar zelf iets leuks uit kan kiezen. Misschien iets minder origineel, maar wel een heel fijn cadeau om te ontvangen!

Dit blog bevat affiliate links.