Huwelijksreis met Volkswagen busje

Fotograaf: Calder Photography

Roadtrip als unieke en avontuurlijke huwelijksreis

Zijn jullie nog op zoek naar inspiratie voor een fantastische huwelijksreis? Lekker relaxen op een bounty eiland is natuurlijk heerlijk, maar wat actie onderweg kan ook geen kwaad. In plaats van een luxe resort kunnen jullie daarom ook kiezen voor een avontuurlijke huwelijksreis in de auto. Een roadtrip als huwelijksreis is namelijk super romantisch!

Steeds meer stellen dromen er van om samen de wereld over te reizen. De huwelijksreis is een goede reden om samen het avontuur aan te gaan. Natuurlijk kun je een luxe vakantie op een tropisch eiland boeken, maar als jullie het leuker vinden om veel te zien en te ontdekken, is een roadtrip een tof idee. Dit is de perfecte huwelijksreis voor avontuurlijke stellen!

Hoe boek je een roadtrip als huwelijksreis?

Een roadtrip is een bijzondere vakantie. Tenslotte draait het hierbij om de vrijheid en het avontuur. Natuurlijk kun je vooraf alle hotels of kampeerplekken van jullie huwelijksreis al vastleggen, maar het is ook leuk als jullie nog alle keuze hebben onderweg en niet alles vast staat. Probeer van tevoren wel al een aantal bestemmingen te bepalen. Zo kun je goed kijken wat de mogelijkheden zijn en een vast wat mooie hotels uitzoeken. Een beetje luxe onderweg is tenslotte wel zo leuk op jullie huwelijksreis. Je kunt bijvoorbeeld één bijzonder hotel boeken voor de eerste of juist de laatste paar nachten. Vergeet vooral niet aan te geven dat jullie net getrouwd zijn. In sommige hotels levert dit leuke extra´s op zoals een gratis upgrade naar een luxere kamer. Check ook even welke gebieden erg toeristisch zijn of waar het lastig is om een slaapplek te kunnen vinden. Hier kan het handig zijn vooraf vast een reservering te maken.

In plaats van een bijzonder hotel voor jullie huwelijksreis, zouden jullie natuurlijk ook een speciale auto uit kunnen kiezen. Dit is dé kans om voor jullie droomauto te gaan. Reis bijvoorbeeld romantisch samen rond in een Volkswagen busje of ga juist voor een stoere sportwagen.

Roadtrip bestemmingen

Roadtrippen kan eigenlijk overal, er zijn heel wat leuke bestemmingen te bedenken. In Europa is Italië bijvoorbeeld zeer geschikt, maar je kunt ook naar de andere kant van de oceaan. Amerika staat bekend als een echt roadtrip land, omdat de afstanden hier groot zijn en je onderweg door prachtige natuurgebieden komt. Een huwelijksreis in Amerika is dan ook zeker een goed idee. De westkust is hier erg populair met een combinatie van grote steden en mooie natuur. Je kunt San Francisco, Los Angeles en Las Vegas bijvoorbeeld afwisselen met de nationaal parken. Amerika kun je eventueel nog combineren met Canada. Blijven jullie wat langer weg? Dan zou je ook met een camper door Australië kunnen trekken!

Huwelijksreis herinneringen

Als het goed is hebben jullie een fotoboek vol foto´s van jullie trouwdag, maar het is ook leuk om tastbare herinneringen over te houden aan jullie huwelijksreis. Vergeet vooral niet op een kaartje de route aan te geven die jullie hebben gereisd. En maak na afloop een plakboek met al jullie mooie herinneringen zodat jullie hier later nog samen naar terug kunnen kijken! Verder kan het leuk zijn om souvenirtjes en andere dingen mee te nemen waardoor jullie thuis nog regelmatig terug kunnen denken aan deze bijzondere reis als pasgetrouwd stel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *