Zijn jullie nog op zoek naar inspiratie voor een fantastische huwelijksreis? Lekker relaxen op een bounty eiland is natuurlijk heerlijk, maar wat actie onderweg kan ook geen kwaad. Ga daarom samen op roadtrip!

Ben je een beetje avontuurlijk ingesteld? Tijdens een roadtrip zie je veel van de omgeving en kom je steeds weer in een ander gebied. De perfecte huwelijksreis waarbij jullie van elkaar en de wereld kunnen genieten!

Wat leg je vast?

Natuurlijk kun je vooraf alle hotels of kampeerplekken al vastleggen, maar het is ook leuk als jullie wat vrijheid hebben onderweg en nog niet alles vast staat. Probeer van te voren wel al een aantal bestemmingen te bepalen. Zo kun je goed kijken wat de mogelijkheden zijn en een aantal mooie hotels uitzoeken. Een beetje luxe onderweg is tenslotte wel zo leuk op jullie huwelijksreis. Vergeet vooral niet aan te geven dat jullie net getrouwd zijn. In sommige hotels levert dit leuke extra´s op zoals een gratis upgrade naar een luxere kamer. Check ook even welke gebieden erg toeristisch zijn of waar het lastig is om een slaapplek te kunnen vinden. Hier kan het handig zijn vooraf vast een reservering te maken.

Tastbare herinneringen

Als het goed is hebben jullie een fotoboek vol foto´s van jullie trouwdag, maar het is ook leuk om tastbare herinneringen over te houden aan jullie huwelijksreis. Vergeet vooral niet op een kaartje de route aan te geven die jullie hebben gereisd. En maak na afloop een plakboek met al jullie mooie herinneringen zodat jullie hier later nog samen naar terug kunnen kijken!

Kaartje van roadtrip

Fotocredits: Martha Stewart

Plakboek na roadtrip

Fotocredits: Volume Twenty Five

Waar gaat de roadtrip naartoe?

Roadtrippen kan eigenlijk overal, er zijn heel wat leuke bestemmingen te bedenken. In Europa is Italië bijvoorbeeld zeer geschikt, maar je kunt ook naar de andere kant van de oceaan. Amerika staat bekend als een echt roadtrip land, omdat de afstanden hier groot zijn en je onderweg door prachtige natuurgebieden komt. De westkust is hier erg populair met een combinatie van grote steden en mooie natuur. Je kunt San Francisco, Los Angeles en Las Vegas bijvoorbeeld afwisselen met de nationaal parken. Amerika kun je eventueel nog combineren met Canada. Blijven jullie wat langer weg? Dan zou je ook met een camper door Australië kunnen trekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *