Bohemian bruidspaar

Fotograaf: Chris and Ruth

Dit zegt jouw sterrenbeeld over jullie bruiloft

Zijn jullie verloofd en ben je al begonnen met het plannen van de bruiloft? De voorbereidingen zijn altijd ontzettend leuk, maar kunnen ook veel stress opleveren. Want wat zijn er veel keuzes om te maken! Kom je er niet helemaal uit? Dan zou je eens kunnen kijken naar je sterrenbeeld. De sterren kunnen jou namelijk helpen in de zoektocht naar de perfecte bruiloft! 

Als je een bruiloft aan het plannen bent, is het soms lastig om door de bomen het bos nog te kunnen zien. Je komt namelijk zo ontzettend veel leuke ideeën tegen dat je het liefst alles zou willen verwerken in die ene dag. Dit red je niet in de tijd en waarschijnlijk ook niet binnen jullie budget, dus je zult echt keuzes moeten maken. Hier kan je sterrenbeeld je wellicht bij helpen.

Wat zegt je sterrenbeeld over jou?

Jouw sterrenbeeld is gekoppeld aan de dag waarop je bent geboren. Aan de hand van dit sterrenbeeld kun je veel informatie krijgen over jou als persoon. Je sterrenbeeld symboliseert namelijk de essentie van jouw karakter en persoonlijke eigenschappen. Met de horoscoop die bij jouw sterrenbeeld hoort, kun je vanuit de astrologie kijken naar voorspellingen van gebeurtenissen. Je sterrenbeeld zegt echter ook veel over hoe jij bent als bruid en wat voor bruiloft het best bij je past. Kun je nog wel wat hulp gebruiken bij de voorbereidingen van de bruiloft? Kijk dan snel wat jouw sterrenbeeld zegt over jullie trouwdag!

Ram (21 maart – 20 april)

Als Ram ben je avontuurlijk en vind je het leuk om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Tijdens jullie bruiloft zal je dan ook enorm genieten van alle aandacht. Je bent een geboren leider en hebt hoge verwachtingen van anderen. Ook houd je graag de touwtjes in handen. Een DIY bruiloft past daarom goed bij je. Hier kun je al je energie in kwijt en kun je alles naar eigen wens aanpassen. Als Ram kun je wel wat ongeduldig zijn en soms emotioneel reageren. Let er op dat je niet in een bridezilla verandert!

Stier (21 april – 21 mei)

Wanneer Stier je sterrenbeeld is, ben je een echte levensgenieter. Je houdt van het Bourgondische leven met lekker eten en een goed glas wijn. Ook op jullie bruiloft zie je dit terug. Er moet vooral veel en goed eten zijn voor al jullie gasten. Als Stier kun je ontzettend koppig zijn, dit kan voor problemen zorgen tijdens de voorbereidingen van de bruiloft. Probeer redelijk te blijven en ook open te staan voor de mening van anderen.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan betekenen jouw familie en vrienden ontzettend veel voor je. Je vindt het dan ook belangrijk dat zij een onvergetelijke bruiloft meemaken waar ze het nog lang over zullen hebben. Dat jijzelf kunt feesten tot in de late uurtjes, draagt hier zeker aan bij. Een bruiloft vol met glitter en glamour past dus goed bij je. Kies bijvoorbeeld voor een hippe trouwlocatie in de stad of huur jullie favoriete kroeg af voor een spetterend trouwfeest. Als Tweelingen kun je slecht tegen verrassingen. Dit maakt het voor jouw gasten lastig om iets origineels te regelen voor jullie bruiloft.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Als Kreeft vind je het niet prettig om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Je trekt je liever een beetje terug en je bent thuis op je best. Een grote bruiloft past dan ook niet bij je. In plaats hiervan kun je beter voor een intieme bruiloft gaan met een selecte groep vrienden en familieleden. Eventueel zou je zelf voor een elopement kunnen kiezen waarbij jullie er met z’n tweetjes tussenuit knijpen om elkaar het jawoord te geven.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Leeuwen zijn ontzettend gul en geven dan ook graag een groot feest voor al hun familie en vrienden. Een bruiloft is een bijzondere dag en moet dus zeker groots gevierd worden. Alles wordt dan ook uit de kast getrokken om de trouwdag zo bijzonder mogelijk te maken. Een eindeloze gastenlijst, een enorme bruidstaart en een uitgebreid huwelijksdiner kunnen natuurlijk niet ontbreken.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Als Maagd ben je gericht op de toekomst en ben je altijd bezig met plannen maken. Een bruiloft plannen is dus wel aan jou besteed! Je kunt goed knopen doorhakken en hebt geen moeite met alle keuzes die er gemaakt moeten worden. Wel is ieder detail ontzettend belangrijk. Hierdoor is de styling van jullie bruiloft bijvoorbeeld tot in de puntjes verzorgd. Waarschijnlijk kies je voor een traditionele bruiloft. Maar wel één waarbij aan alle details is gedacht.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Is jouw sterrenbeeld een Weegschaal? Dan is de kans groot dat jij een echte bemiddelaar bent die conflicten tussen mensen op wil lossen. Op jouw bruiloft heb je dan ook geen zin in gezeur. Dat betekent misschien wel dat je gastenlijst iets langer is dan je eigenlijk zou willen, maar op deze manier houd je in ieder geval iedereen tevreden. De belangrijkste eis voor jullie trouwlocatie is dat hij goed bereikbaar is voor de gasten en dat jullie er een lange feestavond van kunnen maken.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Als Schorpioen heb je klasse en weet je de aandacht te trekken. Je bent verleidelijk, sexy en een tikkeltje geheimzinnig. Ook ben je doelgericht en houd je het liefst zoveel mogelijk controle. Een trouwdag met een dresscode voor de gasten past hier goed bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een black tie bruiloft?

Boogschutter (23 november – 22 december)

Een Boogschutter is avontuurlijk en vindt het heerlijk om te reizen. Trouwen in het buitenland is daarom een droom voor je. Wel wil je dit avontuur met meerdere mensen delen. Het wordt dus geen intieme elopement, maar een heerlijke bruiloft in het buitenland waarbij de belangrijkste mensen uit jullie leven gewoon met jullie mee reizen. Zo mis je niets van de gezelligheid, maar kunnen jullie toch het avontuur opzoeken!

Steenbok (22 december – 20 januari)

Als Steenbok lijk je soms een beetje afstandelijk, omdat je graag dingen zelf doet. Bij het plannen van de bruiloft geef je niet graag iets uit handen. Als je het zelf doet, weet je immers zeker dat het goed komt. Bovendien ben je enorm geduldig en kun je je goed concentreren. Ingewikkelde DIY projectjes zijn dus geen enkel probleem! Een grote bruiloft is niets voor jou. In plaats hiervan kies je liever voor een kleinere bruiloft waarbij je alles in eigen hand kunt houden.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Ben je een Waterman? Dan ben je een excentriek en origineel persoon. Je hebt een kinderlijke fantasie en je houdt niet van regeltjes. Als Waterman heb je dan ook genoeg vrijheid nodig. Een trouwdag vol tradities, gewoon omdat het zo hoort, is niets voor jou. In plaats hiervan kun je kiezen voor een festival bruiloft waarbij jullie gezellig buiten kunnen feesten.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Is je sterrenbeeld Vissen? Dan past een sprookjesachtige bruiloft bij jou. Trouwen in een kasteel of toch liever op een romantische locatie aan het water? Als het maar een bijzondere en sfeervolle plek is dan ben jij tevreden. Vissen hebben behoefte aan goede relaties met de mensen om hen heen, maar vinden het ook heerlijk om alleen te zijn. Je nodigt dan ook liever een kleine groep mensen uit die echt veel voor je betekenen dan dat je een grote bruiloft organiseert met heel veel kennissen en collega’s. Je bent erg gevoelig en je zult dus zeker een traantje moeten wegpinken tijdens jullie trouwdag.