Le Mariage trouwringen

Zo vind je de trouwringen van jullie dromen + 25% korting!

Trouwringen zijn waarschijnlijk de meest bijzondere sieraden die je ooit aan zult schaffen. Ze zijn immers bedoeld om de rest van jullie huwelijk te dragen. Bij het uitzoeken van het perfecte paar trouwringen kun je dan ook wel wat hulp gebruiken.

Het moment dat jullie een ring om elkaars vinger mogen schuiven, is magisch. De ringen staan namelijk symbool voor jullie verbintenis. Daarom is het ook juist zo belangrijk om een perfect paar trouwringen uit te zoeken dat aansluit bij al jullie wensen.

Persoonlijk advies

Er zijn heel wat keuzes te maken op het gebied van trouwringen. Zijn jullie op zoek naar klassieke ringen of gaan jullie liever voor modern? Willen jullie robuust of elegant? Wordt het materiaal goud, palladium of toch platina? En dan moet er natuurlijk nog gekeken worden naar de juiste maten. Trouwringen Le MariageHet is dan ook belangrijk om goed advies te krijgen wanneer jullie de trouwringen gaan uitzoeken. Le Mariage is een trouw- en verlovingsringen specialist waarbij er aandacht voor alle bruidsparen is. Jullie worden hier uitgebreid geholpen en geen vraag is te gek. Naast een groot aanbod aan bekende merken is het ook mogelijk om unieke en persoonlijke ringen te laten maken. Niet voor niets is Le Mariage genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2016/2017 in de categorie ´trouwringen specialist van het jaar´.

Trouwringen met vingerafdruk

Zo kun je bij Le Mariage bijvoorbeeld een persoonlijke touch aan jullie ringen toevoegen. Vroeger werd nog vaak voor een standaard model ring gekozen, terwijl trouwringen tegenwoordig steeds persoonlijker worden. Het is dan ook leuk om iets van jullie zelf in de ringen te laten verwerken. Dit kan door een persoonlijk stukje tekst toe te laten voegen, maar het verwerken van jullie vingerafdrukken in de ringen is ook een bijzonder idee.

Trouwringen met vingerafdruk

Uniek eigen ontwerp

Zijn de bestaande collecties net niet helemaal naar jullie smaak of willen jullie echt unieke trouwringen? Dan is het bij Le Mariage ook mogelijk om eigen ringen te ontwerpen in een 3D-programma. Je kunt het ontwerp natuurlijk ook gewoon aan één van de goudsmeden overlaten die rekening zal houden met al jullie wensen.

Goudsmid trouwringen

Zo kun je 25% korting krijgen!

Een goed paar trouwringen is de investering zeker waard, jullie zullen ze immers nog jaren met trots dragen. Wij kunnen ons echter ook wel voorstellen dat een bruiloft veel geld kost en dat het dan best lastig is om keuzes te maken binnen het budget. Daarom hebben wij een leuke kortingsactie geregeld!

Le Mariage ontvangt jullie graag in een van de vestigingen in Alkmaar, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Roosendaal. De koffie staat klaar en jullie kunnen natuurlijk op professioneel advies rekenen. Al jullie wensen kunnen besproken worden, niet voor niets geldt de slogan ´Wij verkopen alles, behalve “nee”´. En hebben jullie het paar trouwringen van jullie dromen gevonden? Dan krijgen jullie daar maar liefst 25% korting op!

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het vrijblijvend invullen van het contact formulier op de website van Le Mariage. Vermeld bij de aanvullende informatie de kortingscode Bruiloft Inspiratie 25 en bij een bezoek aan een van de winkels kun je vervolgens van de korting gebruik maken. Zorg dat je het formulier voor 1 februari 2017 invult, de afspraak mag ook na deze datum nog plaatsvinden. Veel plezier met het uitzoeken van jullie trouwringen!

Trouwringen Le Mariage
Dit blog is door een samenwerking tot stand gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *