De leukste cadeau ideeën voor het vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest is als het goed is al een enorme verrassing voor de bride to be. Toch kan het leuk zijn om daarnaast ook een kleinigheidje te kopen. Zoek je nog wat inspiratie voor het geven van een cadeau op het vrijgezellenfeest? Dit zijn 7 toffe ideeën! 

Ga je naar het vrijgezellenfeest van je beste vriendin of zus, dan is het natuurlijk leuk om een mooi cadeau voor haar te regelen. Zo heeft ze niet alleen een onvergetelijke dag, maar ook een leuk aandenken aan het vrijgezellenfeest!

Geef je een cadeau bij een vrijgezellenfeest?

Bij een vrijgezellenfeest is het niet per se gebruikelijk om een cadeau te geven aan de bruid. De verrassing is vooral het feest zelf dat over het algemeen volledig voor de bruid betaald wordt. Toch kan het wel leuk zijn om een klein cadeautje mee te nemen of samen met alle deelnemers nog iets extra’s voor de bruid te regelen. Of je een cadeau geeft bij een vrijgezellenfeest hangt dus helemaal af van wat jullie willen. Twijfel je wat je moet doen? Overleg dan zeker even met de andere deelnemers van het vrijgezellenfeest. Lijkt het je wel leuk om iets te regelen? Dan hebben wij een aantal tips voor originele vrijgezellenfeest cadeau ideeën voor je verzameld!

Lees ook: 12 Ludieke acties voor het vrijgezellenfeest

#1. Een vriendenboek voor het vrijgezellenfeest cadeau geven

Voor de bruid is het ontzettend leuk om een aandenken te hebben aan al haar vriendinnen die op het vrijgezellenfeest aanwezig zijn. Met een speciaal vrijgezellenfeest vriendenboekje kun je met alle deelnemers samen een persoonlijk boekje voor de bruid samenstellen om haar te verrassen. Je kunt gebruik maken van de voorgestelde vragen zoals ‘Mijn leukste herinnering aan jou is’ en ‘De liefde spat er bij jullie vanaf omdat’, maar je kunt de vragen ook naar eigen wens aanpassen om het boekje nóg persoonlijker te maken. Je kunt alle vriendinnen van de bruid vooraf vragen om hun pagina van het vriendenboekje digitaal in te vullen. Vervolgens kun je het boekje laten drukken en aan de bruid cadeau geven tijdens het vrijgezellenfeest.

Vriendenboekje voor vrijgezellenfeest

Fotocredits: Mijn Vriendenboekje

#2. Bucketlistboek voor koppels

Een ander tof boek om cadeau te geven is het Bucketlistboek voor Koppels. In dit boek staan 250 leuke bucketlistitems die de bruid samen met haar bruidegom kan uitvoeren. Een mooi boek om jarenlang plezier van te hebben!

#3. Something old, something new…

..something borrowed, something blue. Ken je deze oude traditie? Volgens het gezegde zou de bruid op haar trouwdag iets ouds, iets nieuws, iets wat ze geleend heeft en iets met de kleur blauw moeten dragen op haar trouwdag. Dit zou namelijk geluk brengen. Hoe leuk is het als jullie er met elkaar voor zorgen dat de bruid haar something old, something new, something borrowed en something blue krijgt voor de bruiloft? Je kunt ook één van deze onderdelen cadeau geven, zoals bijvoorbeeld een kousenband met een blauw detail er in. Overigens wordt de laatste regel van het Engelse rijmpje, and a silver sixpence in her shoe, vaak weggelaten. Toch kan het leuk zijn om de bruid het zilveren muntje cadeau te geven voor haar vrijgezellenfeest.

Something old something new something borrowed something blue

Fotocredits: Something Turquoise

#4.  Cadeaubon voor een uitje

Een cadeaubon klinkt een beetje saai, maar wanneer je een cadeaubon voor een uitje geeft, is dat het zeker niet. Bij Wonderbox kun je kiezen uit verschillende soorten cadeaubonnen voor een dagje weg. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ontspannen dagje wellness voor de bruid, een luxe high tea of een compleet weekendje weg? Voor alle wensen en budgetten is er wel een cadeaubon te vinden!

#5. Persoonlijk cadeau voor het vrijgezellenfeest

Heb je een bijzondere band met de bruid? Dan is het leuk om haar een persoonlijk cadeau te geven voor het vrijgezellenfeest. Dat kan al iets kleins zijn zoals een ingelijste foto van jullie samen of van de bride to be en haar verloofde, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie kimono die de bruid op de ochtend van de bruiloft kan dragen? Je kunt hier de tekst ‘bride’ op laten zetten of ‘Mrs’ en dan de naam die ze na de bruiloft aanneemt. Zeker weten dat ze hier blij mee zal zijn!

Satijnen badjas voor de bruid

Fotocredits: Etsy

#6. Ontspanning cadeau voor de bruid op het vrijgezellenfeest

Een bruiloft plannen kan voor best wat stress zorgen en daarom is het leuk om de bruid een cadeau te geven voor haar vrijgezellenfeest waarmee ze weer even helemaal tot rust kan komen. Geef bijvoorbeeld een cadeaubon voor een massage of een Rituals verwenpakket voor thuis.

#7. Een polaroidcamera om het feest mee vast te leggen

Wil je zeker weten dat de bride to be haar vrijgezellenfeest nooit meer zal vergeten? Geef haar dan een polaroid camera cadeau waarmee ze alle leuke momenten vast kan leggen. Niet alleen is dit erg handig voor het vrijgezellenfeest, ook kan de bruid deze camera meteen gebruiken voor haar bruiloft en de huwelijksreis.

Dit blog bevat affiliate links. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *