Bruidsfoto laten afdrukken als herinnering voor in huis

Na een maandenlange voorbereiding vliegt jullie trouwdag waarschijnlijk voorbij. Voor je het weet is de dag alweer afgelopen. Dat geeft niets, want de herinnering aan deze bijzondere dag kunnen jullie altijd blijven koesteren. En wat is een betere manier om die speciale dag levend te houden dan met een adembenemende bruidsfoto die je met één blik terugvoert naar je trouwdag?

Als jullie een professionele trouwfotograaf hebben ingehuurd voor jullie bruiloft, ontvangen jullie na afloop waarschijnlijk een mooi trouwalbum met alle trouwfoto’s er in. Heel bijzonder om al deze mooie foto’s samen te zien! Het is ontzettend leuk om dit fotoboek er zo nu en dan weer eens bij te pakken en samen nogmaals te genieten van alle mooie momenten. Naast het trouwalbum is het ook fijn als jullie een aantal herinneringen aan jullie bruiloft hebben die jullie dagelijks kunnen zien. De trouwring is hier een mooi voorbeeld van, maar er zijn ook andere manieren om steeds weer terug te denken aan jullie bruiloft. Hebben jullie bijvoorbeeld een bruidsfoto die er wat jullie betreft echt bovenuit springt? Dan is het leuk om dit pareltje af te laten drukken op een fotopaneel. Op deze manier kunnen jullie dit prachtige beeld van jullie trouwdag in huis ophangen.

Fotopaneel met bruidsfoto aan de muur

Wanneer jullie een professionele trouwfotograaf hebben ingehuurd op jullie bruiloft, zullen de bruidsfoto’s van uitstekende kwaliteit zijn. Dit maakt deze foto’s heel geschikt voor het afdrukken op een fotopaneel. Zelfs als jullie voor een groot paneel kiezen, zal de foto nog steeds enorm scherp zijn. Hierdoor roept jullie bruidsfoto niet alleen mooie herinneringen op, maar wordt hij ook nog eens een echte eyecatcher in huis. Je kunt het fotopaneel overal in huis ophangen. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, jullie slaapkamer, de hal of zelfs buiten in de tuin! Het belangrijkste is dat je een plek kiest waar de foto goed tot zijn recht komt, zodat je iedere dag weer even een momentje terug kunt denken aan jullie bruiloft.

Welke foto’s zijn geschikt als herinnering?

Dan is het tijd om dé foto uit te kiezen die bij jullie aan de muur komt. Eigenlijk kun je alle bruidsfoto’s laten afdrukken, het belangrijkste is dat jullie er blij van worden. Kies dus de foto uit die jullie het mooist vinden of waar jullie de beste herinneringen aan overhouden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan één van deze bruidsfoto’s:

  • Een mooie bruidsfoto van jullie fotoshoot. Er worden natuurlijk tientallen foto’s van jullie samen gemaakt, maar er is er vast één die extra bijzonder is.
  • Dé kus tijdens de ceremonie. Misschien wel het meest romantische moment van jullie bruiloft!
  • Een foto van jullie openingsdans. Deze eerste dans van jullie als getrouwd stel is vaak ontzettend romantisch. Hebben jullie een bijzonder nummer gekozen voor jullie openingsdans? Dan zouden jullie ook een zin of een stuk uit de tekst op de foto kunnen plaatsen.
  • Een groepsfoto van jullie bruiloft met al jullie lieve vrienden en familieleden er op.

Kun je echt niet kiezen? Maak dan een collage van verschillende foto’s van jullie bruiloft. Je kunt deze foto’s bij elkaar ophangen of juist een plekje geven in verschillende kamers van jullie huis. In plaats van een foto kun je ook een andere mooie herinnering aan de muur hangen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sterrenhemelposter met de stand van de sterren tijdens jullie jawoord? Of een poster met een kaart van de plek waar jullie getrouwd zijn? Ook dit is erg leuk om in huis te hangen!

Dit blog bevat affiliate links. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *