Tof idee: Jouw eigen kleurrijke regenboog trouwjurk maken

Traditioneel zijn trouwjurken wit en de meeste bruiden kiezen er nog steeds voor om in het wit te trouwen. Sommige bruiden gaan echter liever voor een andere kleur of trouwen zelfs in het zwart. Het kan echter ook anders. Wat dacht je bijvoorbeeld van een trouwjurk met alle kleuren van de regenboog? Een beetje lef moet je wel hebben, maar wat is het effect gaaf! 

Een trouwjurk met een kleurtje kan ontzettend mooi zijn. Zeker wanneer je net even iets anders wilt dan andere bruiden is dit een goed idee. Maar ook als je een witte trouwjurk hebt, kun je zelf kleur toevoegen. Dat bewijst deze creatieve bruid!

Trouwjurk in alle kleuren van de regenboog

De bruid op de foto heeft haar witte trouwjurk namelijk zelf van een kleurtje voorzien. Met verf heeft ze de stof bewerkt zodat de rok alle kleuren van de regenboog heeft. Een bijzonder kleurrijk en kunstzinnig resultaat. Gedurfd, want je moet flink wat lef hebben om je eigen trouwjurk te verven. Als je graag voor een echt wauw-effect zorgt, is dit natuurlijk een super leuk idee! Je kunt een simpele, witte trouwjurk als basis nemen die je zelf helemaal naar eigen wens aanpast. Ideaal als je het graag anders doet dan andere bruiden!

Kleur toevoegen aan jullie bruiloft

Wij vinden deze kleurrijke trouwjurk hartstikke stoer, maar niet iedere bruid zal op deze manier kleur toe te durven voegen. Als je toch liever voor een traditionele trouwjurk gaat, zou je kunnen overwegen om een kleurrijk bruidsboeket toe te voegen. Ook met een bloemenkrans of andere opvallende accessoires kun je jullie bruiloft van iets meer kleur voorzien. Dit geeft een gaaf effect naast het wit van je trouwjurk. Zeker op een zomerse bruiloft is dit een mooie toevoeging. Wil je toch graag iets met je trouwjurk doen? Dan kun je ook overwegen om een trash the dress fotoshoot in te plannen met verf. Op deze manier heb je op de bruiloft zelf een keurige witte jurk, maar kun je daarna helemaal losgaan met kleur!

Andere originele trouwjurken

Liever een andere manier om je trouwjurk op te laten vallen? Dat kan natuurlijk ook! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij deze blogs: