Gaaf idee: Kleurrijke trouwjurk met verf

Over het algemeen zijn trouwjurken wit. Sommige bruiden kiezen er voor om in een andere kleur of zelfs in het zwart te trouwen. Deze bruid had nog wat extra lef, zij koos voor een kleurrijke trouwjurk met verf! 

Een trouwjurk met een kleurtje kan ontzettend mooi zijn. Zeker wanneer je net even iets anders wilt dan andere bruiden is dit een goed idee. Maar ook als je een witte trouwjurk hebt, kun je zelf kleur toevoegen. Dat bewijst deze creatieve bruid!

Kleurrijke trouwjurk met verf

De bruid op de foto heeft haar witte trouwjurk namelijk zelf van een kleurtje voorzien. Met verf heeft ze de stof bewerkt zodat de rok alle kleuren van de regenboog heeft. Een bijzonder kleurrijk en kunstzinnig resultaat. Gedurfd, want je moet flink wat lef hebben om je eigen trouwjurk te verven. Als je graag voor een echt wauw-effect zorgt, is dit natuurlijk een super leuk idee!

Kleur toevoegen aan jullie bruiloft

Wij vinden deze kleurrijke trouwjurk hartstikke stoer, maar niet iedere bruid zal op deze manier kleur toe te durven voegen. Als je toch liever voor een traditionele trouwjurk gaat, zou je kunnen overwegen om een kleurrijk bruidsboeket toe te voegen. Ook met een bloemenkrans of andere opvallende accessoires kun je jullie bruiloft van iets meer kleur voorzien. Dit geeft een gaaf effect naast het wit van je trouwjurk. Zeker op een zomerse bruiloft is dit een mooie toevoeging.

Andere orginele trouwjurken

Liever een andere manier om je trouwjurk op te laten vallen? Neem dan eens een kijkje bij deze blogs:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *