5 Heerlijke gin tonic ideeën voor jullie bruiloft

Gin tonic is heerlijk voor een zomerse middag op het terras of een gezellige avond in de kroeg. Dit drankje is de laatste jaren dan ook erg populair. Zijn jullie zelf echte gin tonic liefhebbers? Dan kan deze cocktail zeker niet ontbreken op jullie bruiloft! Bijvoorbeeld in de vorm van een gin tonic bar op locatie of één van deze andere toffe ideeën. 

Gin tonic is eigenlijk een heel simpele cocktail gemaakt van gin, tonic en een mooie garnering. Veel mensen vinden het hartstikke lekker, dus het zal zeker een succes worden wanneer jullie deze cocktail schenken op de bruiloft. Of jullie nou in de zomer of de winter trouwen, met een gin tonic bar zit je altijd goed!

#1. Gin tonic bar op locatie

Als echte gin liefhebbers kan een gin tonic bar op locatie natuurlijk niet ontbreken! Stal alle ingrediënten mooi uit, zorg dat er voldoende glazen en rietjes klaarstaan en maak een opvallend bord waardoor iedereen jullie bar kan vinden. Zeker weten dat dit een enorm succes gaat worden! Jullie zouden ook een mobiele gin tonic bar kunnen inhuren die op locatie komt. Zo kun je jullie gasten verrassen met echte gin tonics!

#2. Bruidstaart of cupcakes

Bij een bruiloft hoort natuurlijk een lekker stuk bruidstaart. Een traditionele bruidstaart is erg mooi, maar het kan ook leuk zijn om voor een alternatief te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke cheesecake of cupcakes om aan alle gasten uit te delen? Beide opties worden extra lekker als je voor de gin tonic variant gaat. Dat wordt smullen!

Verder lezen: 16 Ideeën als alternatief voor de bruidstaart

Gin-tonic cupcakes

Fotocredits + recept: Jane´s Patisserie

#3. Cocktailijsjes

Trouwen jullie op een warme, zomers dag? Dan kunnen ijsjes voor wat welkome verkoeling zorgen. Aangezien ook cocktails erg lekker zijn op een warme dag, kun je deze twee het beste met elkaar combineren. Cocktailijsjes kun je in allerlei verschillende smaken maken, dus ook hier kun je de gin tonic in terug laten komen.

Cocktail ijsjes

Fotocredits + recept: A Dash of Ginger

#4. Leuke quotes

Gin tonic is niet alleen lekker om te drinken, maar ook heel geschikt voor wat leuke quotes die je kunt gebruiken als decoratie op jullie bruiloft. Wat dacht je bijvoorbeeld van You are the Gin to my Tonic en Let the fun be Gin? Deze quotes kun je in sierlijke letters op een bord schrijven of op een poster printen en vervolgens in de buurt van jullie gin tonic bar ophangen!

You are the Gin to my Tonic

Fotocredits: Laura Felicity

#5. Gin flessen als decoratie

Heb je nog een excuus nodig om nu vast een fles open te trekken? Lege gin flessen doen het erg goed als decoratie op jullie bruiloft. Zo kun je ze bijvoorbeeld gebruiken als vaasjes voor de bloemen die je tijdens het diner op de tafels zet. Voel je dus vooral niet schuldig als je de komende weken een aantal flessen soldaat maakt en vraag hierbij vooral de hulp van je beste vriendinnen!

Andere lekkere drankjes voor jullie bruiloft

Zijn jullie niet zo gek op gin of zoeken jullie gewoon naar wat andere lekkere drankjes voor jullie bruiloft? Er is van alles mogelijk! In de zomer is het leuk om de gasten op jullie favoriete cocktail te trakteren. Trouwen jullie tijdens de winter? Dan kunnen warme chocolademelk en glühwein natuurlijk niet ontbreken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *