De leukste just married versiering voor de trouwauto

Is het bruidspaar net getrouwd? Dan moet iedereen dit natuurlijk weten! Het is leuk om de trouwauto te versieren zodra het jawoord is gegeven. Dit kun je als verrassing voor het bruidspaar doen, maar natuurlijk kan het bruidspaar ook zelf decoratie regelen. Maak bijvoorbeeld gebruik van deze toffe just married versiering ideeën!

De meeste bruidsparen kiezen een mooie auto uit als trouwvervoer. Een echte klassieker of juist een moderne, luxe wagen. Zo´n auto ziet er uit zichzelf al mooi uit, maar met wat extra versiering is het helemaal een plaatje! Voor de bruiloft begint kun je de trouwauto met wat mooie bloemstukken en linten decoreren. Na afloop is het leuk om just married versiering aan te brengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende ideeën?

Just married auto

Ben jij de ceremoniemeester of gewoon een goede vriend(in) van het bruidspaar? Dan is het leuk om de trouwauto als verrassing te versieren zodat iedereen kan zien dat ze net getrouwd zijn! Hier kun je een leuk bordje voor gebruiken, maar ook met een just married slinger, ballonnen of blikjes kun je voor een mooi resultaat zorgen. Het belangrijkste is dat de auto er lekker opvallend uitziet en het duidelijk is dat er een bruidspaar in rijdt!

Blikjes achter de trouwauto

Traditioneel worden er blikjes achter de auto van het bruidspaar gebonden. Benieuwd waar deze traditie vandaan komt? Eigenlijk is het al een heel oude traditie die nog voort komt uit de tijd dat het bruidspaar in een koets werd vervoerd. Het geluid van de blikjes zou er voor zorgen dat boze geesten werden verjaagd. Zo kon het bruidspaar zonder problemen aan hun huwelijk beginnen! Tegenwoordig zijn we niet meer zo bijgelovig, maar het is natuurlijk nog steeds leuk om blikjes aan de auto van het bruidspaar te bevestigen. Het ziet er super leuk uit en bovendien is het zo voor iedereen duidelijk dat er een pasgetrouwd stel aan komt rijden.

Andere soorten just married versiering

Natuurlijk kun je ook een leuk alternatief bedenken voor de traditionele blikjes. Hang bijvoorbeeld ballonnen of slingers aan de just married auto voor een leuk effect. Je kunt hierbij de themakleur(en) van de bruiloft terug laten komen. Een bordje met de tekst ‘just married’ kan natuurlijk niet ontbreken. Je zou deze tekst overigens ook in mooie sierletters op de achterruit kunnen schrijven. Eerder hebben wij een handige DIY geschreven waarin staat uitgelegd hoe je deze letters met krijtstift op het raam kunt zetten. Dit is niet lastig om te doen en het geeft meteen een gaaf effect!

Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken voor het versieren van de trouwauto? Wij hebben de mooiste auto’s met just married versiering voor je verzameld!

Just married slinger

Fotograaf: Jacqueline Pilar via Green Wedding Shoes

Trouwauto met versiering

Fotocredits: Etsy

Wat als er geen trouwauto is?

Heeft het bruidspaar geen trouwauto? Dat is geen enkel probleem! Eigenlijk kun je op alle soorten trouwvervoer just married versiering aanbrengen. Zo kun je ook een mooi bordjes laten maken om op een scooter of fiets te bevestigen. Met wat kleurrijke linten, bloemen of andere decoratie maak je het plaatje compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *