Is het bruidspaar net getrouwd? Dan moet iedereen dit natuurlijk weten! Het is leuk om de trouwauto van het kersverse paar lekker opvallend te decoreren. Hier kun je allerlei soorten just married versiering voor gebruiken!

De meeste bruidsparen kiezen een mooie auto uit als trouwvervoer. Een echte klassieker of juist een moderne, luxe wagen. Zo´n auto ziet er uit zichzelf al mooi uit, maar het is extra leuk om hem ook nog eens van wat decoratie te voorzien!

Just married auto

Ben jij de ceremoniemeester of gewoon een goede vriend(in) van het bruidspaar? Dan is het leuk om de trouwauto als verrassing te versieren zodat iedereen kan zien dat ze net getrouwd zijn! Hier kun je een leuk bordje voor gebruiken, maar ook met slingers, ballonnen of blikjes kun je voor een mooi resultaat zorgen. Als het geheel maar lekker opvalt en er gezellig uitziet!

Traditionele blikjes

Traditioneel worden er blikjes achter de auto van het bruidspaar gebonden. Benieuwd waar deze traditie vandaan komt? Eigenlijk is het al een heel oude traditie die nog voort komt uit de tijd dat het bruidspaar in een koets werd vervoerd. Het geluid van de blikjes zou er voor zorgen dat boze geesten werden verjaagd. Zo kon het bruidspaar zonder problemen aan hun huwelijk beginnen! Tegenwoordig zijn we niet meer zo bijgelovig, maar het is natuurlijk nog steeds leuk om blikjes aan de auto van het bruidspaar te bevestigen.

Just married auto

Fotograaf: Jacqueline Pilar via Green Wedding Shoes

Andere soorten versiering

Natuurlijk kun je ook een leuk alternatief bedenken voor de traditionele blikjes. Hang bijvoorbeeld ballonnen of slingers aan de auto. Het is leuk om hier de themakleur(en) van de bruiloft in terug te laten komen. Een leuk bordje met de tekst ´just married´ kan natuurlijk niet ontbreken. Of schrijf een tekst in mooie sierletters op de achterruit. In deze DIY staat uitgelegd hoe je deze letters met krijtstift op het raam kunt zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *