Just Married versiering op de trouwauto als verrassing voor het bruidspaar

Een bruidspaar dat getrouwd is, rijdt na de ceremonie vaak weg in hun trouwauto. Het is leuk als iedereen kan zien dat ze net getrouwd zijn. Dit kan met allerlei leuke soorten versieringen, toeters en bellen. Het is een leuk idee om zo´n Just Married auto als verrassing voor het bruidspaar te maken! 

De meeste bruidsparen kiezen een mooie auto uit als trouwvervoer. Een echte klassieker of juist een moderne, luxe wagen. Zo´n auto ziet er uit zichzelf al mooi uit, maar het is extra leuk om hem ook nog eens te versieren!

Just Married versiering

Ben jij de ceremoniemeester of gewoon een goede vriend(in) van het bruidspaar? Dan is het leuk om de trouwauto als verrassing te versieren zodat iedereen kan zien dat ze net getrouwd zijn! Hier kun je een leuk bordje voor gebruiken, maar ook met slingers, ballonnen of blikjes kun je voor een mooi resultaat zorgen!

Traditionele blikjes

Traditioneel worden er blikjes achter de auto van het bruidspaar gebonden. Wil je weten waar dit vandaan komt? Eigenlijk is het al een heel oude traditie die nog voort komt uit de tijd dat het bruidspaar in een koets werd vervoerd. Het geluid van de blikjes zou er voor zorgen dat boze geesten werden verjaagd. Zo kon het bruidspaar zonder problemen aan hun huwelijk beginnen!

 

Jullie eigen trouwauto versieren

Natuurlijk kunnen jullie als bruidspaar ook zelf de versiering voor jullie trouwauto regelen. In dat geval is het leuk om de themakleuren van jullie bruiloft hier in terug te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk bordje met de tekst ´Just Married´ of hang slingers en ballonnen aan jullie trouwauto.

Hoe ziet jullie trouwauto er uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *