9x Origineel cadeau idee voor de bruiloft van vrienden

Gaan vrienden van jou binnenkort trouwen? Dan is het leuk om een mooi huwelijkscadeau voor ze te regelen. Natuurlijk is een envelopje met geld een optie, maar het is eigenlijk veel leuker om een origineel cadeau te kopen voor de bruiloft van je vrienden. Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben vast 9 leuke ideeën voor je verzameld! 

Een trouwfeest is altijd een bijzondere gelegenheid. Als je vrienden gaan trouwen, wil je dat natuurlijk uitgebreid vieren! Hier hoort ook een mooi huwelijkscadeau bij. Maar hoe zorg je voor een leuk én origineel cadeau voor de bruiloft van vrienden? Met deze voorbeelden kun je vast iets leuks bedenken! En naast deze 9 ideeën kun je ook ons blog met 22 Huwelijkscadeaus voor ieder budget als inspiratie gebruiken.

#1. Bucketlistboek voor Koppels

Op zoek naar een leuk, origineel én betaalbaar cadeau voor de bruiloft van vrienden? Het Bucketlistboek voor Koppels is een cadeau waar ieder stel wat aan heeft. Hier staan namelijk 250 toffe uitdagingen in om samen aan te gaan. Een mooi boek dus om jarenlang plezier van te hebben en heel wat mooie herinneringen mee te maken!

#2. Wonderbox cadeau voor de bruiloft van vrienden

Wil je het bruidspaar graag een uitje cadeau geven? Dan zit je zeker goed met een Wonderbox cadeaubon. Met deze cadeaubon kun je namelijk allerlei leuke activiteiten cadeau doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romantisch etentje, een ontspannen dagje in een wellness of een luxe hotelovernachting? Er is van alles mogelijk!

Cadeau geven op de bruiloft van vrienden

Fotograaf: Epic Love Story

#3. Cadeau voor de huwelijksreis

Gaat het bruidspaar nog op huwelijksreis? Dan is het leuk om een cadeau te geven voor deze bijzondere vakantie. Koop bijvoorbeeld een reisgids van de bestemming of stel een pakketje samen met producten die ze tijdens de reis kunnen gebruiken. Het kan ook leuk zijn om een uitje tijdens de huwelijksreis cadeau te doen. Trakteer het bruidspaar bijvoorbeeld op een lekkere cocktail, een ontspannen massage of een leuke excursie op de plek van bestemming.

#4. Polaroid camera voor mooie herinneringen

Na de bruiloft is het leuk voor het bruidspaar om zoveel mogelijk herinneringen samen vast te kunnen leggen van het getrouwde leven. Een polaroid camera is dan ook een origineel huwelijkscadeau. Hiermee kan het bruidspaar alle mooie herinneringen samen vereeuwigen.

#5. Persoonlijk fotocadeau voor het bruidspaar

Het is altijd leuk om een persoonlijk huwelijkscadeau te geven, bijvoorbeeld door gebruik te maken van foto’s. Denk bijvoorbeeld aan een goede fles wijn met een persoonlijk etiket of een bon waarmee het bruidspaar na afloop van de bruiloft hun favoriete trouwfoto af kan laten drukken.

Bruid kust bruidegom op wang

Fotograaf: Silvia Poropat

#6. Gezellig uitje met elkaar

Het is ook altijd leuk om gezellig samen met je vrienden iets te gaan doen. Daarom kun je ze ook een gezamenlijk uitje cadeau geven. Neem ze na de bruiloft bijvoorbeeld mee naar een goed restaurant, bezoek een leuke stad of ga er samen op uit voor een avontuurlijke activiteit.

#7. Een boompje voor in de tuin als huwelijkscadeau

Een mooi symbolisch huwelijkscadeau is een boompje, zoals bijvoorbeeld een appelboom, dat het bruidspaar na afloop van de bruiloft in hun eigen tuin kan planten. De boom zal met de jaren groeien, net als de liefde. Dit is dan ook een cadeau waar het bruidspaar de rest van hun leven nog plezier aan kan beleven. Op zoek naar meer cadeaus die lang meegaan? Lees dan deze 10 Ideeën voor een blijvend huwelijkscadeau

Bruidspaar met vrienden en familie

Fotograaf: Nicole Aston

#8. Digitale fotolijst voor de bruiloft foto’s

Na de bruiloft en de huwelijksreis heeft het bruidspaar waarschijnlijk een heleboel prachtige foto’s. Je kunt één van deze foto’s uitkiezen en op een groot formaat af laten drukken, maar misschien is het nog wel leuker om een digitale fotolijst cadeau te geven. Hiermee hoeft het bruidspaar namelijk geen keuze meer te maken en kunnen ze al hun waardevolle foto’s achter elkaar laten vertonen.

#9. Gezamenlijk een origineel bruiloft cadeau voor vrienden regelen

Zijn jullie met een grotere vriendengroep op de bruiloft van vrienden? Dan is het leuk om een gezamenlijk huwelijkscadeau voor het bruidspaar te kopen. Ideeën hiervoor vind je in dit blog met De 15 leukste ideeën als gezamenlijk cadeau voor het bruidspaar

Dit blog bevat affiliate links. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *