Trouwen in België

Fotograaf: Mon et Mine

Trouwen in België

Wil je graag in het buitenland trouwen maar zie je op tegen de enorme reis en de kosten die dit met zich mee brengt? Dan kun je het ook iets dichter bij huis zoeken. In België is een aantal prachtige locaties te vinden op slechts een paar uur rijden.

België is niet zo heel ver weg, maar het is natuurlijk helemaal fijn als je gasten hier ook kunnen overnachten zodat je geen trouwdag, maar een trouwweekend hebt. Bruiloft Inspiratie heeft de leukste locaties voor je op een rijtje gezet.

Chateau Presseux

Op onderstaande foto is dit prachtige kasteeltje in de Belgische Ardennen te zien. Het landgoed beschikt over een kasteel, een koetshuis en een idyllisch kapelletje waar getrouwd kan worden. Bovendien is er ruimte voor 60 gasten om te overnachten. Een prachtige locatie voor een sprookjesachtig huwelijk.

Trouwen in België

[ Chateau Presseux ] Fotograaf: Mon et Mine

Chateau de Blier

Chateau de Blier bestaat uit het Petit Chateau voor maximaal 25 personen en het Grand Chateau voor maximaal 43 personen. Je kunt ze samen huren en door de hal in het midden kun je gewoon naar de andere kant lopen. Dit prachtige kasteel heeft meerdere grote zalen en het uitzicht is prachtig. Met goed weer kun je hier dus heel mooi buiten trouwen.

Trouwen in België

[ Chateau de Blier ] Fotograaf: Mon et Mine

Chateau de Balmoral

Dit kasteel is misschien niet heel groot, maar wel ontzettend mooi en een geweldige locatie voor een bruiloft. Het staat op een heuvel waardoor je een adembenemend uitzicht hebt. Je zult je zeker een prinses voelen als je op deze bijzondere plek het jawoord kunt geven. Helaas kunnen er slechts 10 personen in het kasteel overnachten.

Trouwen in België

[ Chateau de Balmoral ] Fotograaf: Mon et Mine

Chateau de Cugnon

In Chateau de Cugnon kunnen 15 tot 40 personen genieten van een fantastisch huwelijk. Het kasteel beschikt over voldoende luxe kamers en bovendien kun je relaxen in de spa met jacuzzi, sauna en zwembad. Ook is er een feestzaal bij te huren waar met maximaal 60 personen gefeest kan worden.

Trouwen Chateau Cugnon

[ Chateau de Cugnon ] Fotocredits: Chateau Cugnon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *