Het heeft even geduurd, maar hier is dan onze eerste locatie voor een bruiloft met overnachting. In het Belgische Château de Blier kun je niet alleen trouwen, ook kunnen alle gasten hier blijven overnachten.

Trouwen in het buitenland, maar toch niet te ver hoeven reizen, het kan in de Belgische Ardennen. Hier vind je Château de Blier, een kasteel dat uit twee delen bestaat. Het kleine kasteel biedt ruimte voor 25 personen en in het grote kasteel kunnen nog eens 48 personen worden ondergebracht.

Chateau de Blier

Blier

In Blier is alles aanwezig voor een onvergetelijk trouwweekend. Het gebouw zelf is prachtig en bevindt zich in een mooie groene omgeving. Om het kasteel ligt een groot park waardoor je ook mooi buiten kunt trouwen.

Het kasteel

In totaal kunnen er maximaal 73 personen overnachten in de stijlvolle kamers van het kasteel. Er is ook een aantal zeer sfeervolle gezamenlijke ruimtes waar jullie samen kunnen eten of naast de open haard kunnen zitten. Natuurlijk is er ook een grote professionele keuken aanwezig waardoor je kunt kiezen of je het eten zelf gaat regelen of een cateraar inhuurt.

Chateau de Blier 2

Wil je meer informatie over Château de Blier? Neem dan een kijkje op deze site. Je kunt ook de foto´s van het kasteel bekijken die gemaakt zijn door de trouwfotografen Ramon en Hermine van Mon et Mine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *