Trouwen tussen de wilde dieren, ja het is echt mogelijk! Trouwen in de dierentuin is een wereldreis, maar dan voor een dag. Op deze manier kun je het jawoord geven in Afrika en vervolgens proosten op de Noordpool. Wat zijn de mogelijkheden?

Wil je een originele bruiloft? Dan is dit zeker een leuk idee. Als je van dieren houdt is het helemaal fantastisch om op deze unieke locatie jullie verbintenis te vieren. Een groot voordeel is dat de gasten zich nooit zullen vervelen. Er gebeurt tenslotte genoeg. Bovendien is de dierentuin een prachtig decor voor jullie bruiloft. En wat dacht je van de foto’s? Een dierentuin heeft allerlei verschillende achtergronden te bieden die zullen zorgen voor spectaculaire trouwfoto’s.

Thema

Trouwen in de dierentuin is wel even wat anders dan wanneer je een luxe landhuis als trouwlocatie kiest. Je jurk zal misschien niet meer zo wit zijn na afloop, maar het is wel een echt originele plek om elkaar het jawoord te geven. Het thema van jullie dag kun je bovendien tot in de puntjes doorvoeren. Ook als je liever niet in een echte dierentuin trouwt, is het wilde dieren thema wel leuk. Wat dacht je van een taart met dieren, decoratie met zebrastrepen of een heel safaribuffet? Leuke ideeën zijn er genoeg!

Kosten

Over het algemeen in trouwen tussen de wilde dieren wel wat duurder dan wanneer je een minder bijzondere trouwlocatie kiest. Het is dus wel een investering die je ervoor over moet hebben. Je weet in ieder geval zeker dat jullie bruiloft uniek wordt en jullie naar huis gaan met een heleboel prachtige trouwfoto´s!

In welke dierentuin kun je trouwen?

Waar kun je nou eigenlijk trouwen in een dierentuin? Wij hebben een lijstje gemaakt van dierentuinen die aangeven dat dit mogelijk is. Het belangrijkste is dat je even contact opneemt met de dierentuin bij jou in de buurt of waar jij graag zou willen trouwen. Vaak is er veel meer mogelijk dan je zou denken.

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze andere blogs!

2 reacties op “Trouwen in de dierentuin”
  1. Wat een leuk idee om te trouwen in de dierentuin. Je hebt gelijk dat zo’n locatie aanleiding geeft tot diverse thema-ideeen. Ik denk dat zo’n onvergetelijke locatie het prijskaartje wel waard is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *