5 Manieren om quotes in jullie bruiloft te verwerken

Je kunt op allerlei leuke manieren voor decoratie op jullie bruiloft zorgen. Quotes zijn een bijzondere vorm van decoratie. Teksten kunnen er niet alleen leuk uitzien, maar ook een bepaalde boodschap overbrengen. Wij hebben wat ideeën verzameld om mooie quotes te kunnen gebruiken op jullie bruiloft.

Gek op mooie teksten en bijzondere uitspraken? Dan is het leuk er hier een aantal van te verzamelen en te gebruiken als decoratie op jullie bruiloft. Dat kan op verschillende manieren:

Een grote kaart

Wanneer je een mooie quote op een grote kaart of stuk karton laat drukken, kun je hem gebruiken bij het maken van de foto´s. Op deze manier zou je ook een leuke foto kunnen maken voor op het bedankkaartje dat je na afloop aan de gasten stuurt.

Bruidegom met quote

Fotograaf: Alea Lovely via Brit + Co

Backdrop met quotes

Nog een mooie backdrop nodig voor jullie ceremonie of een ander onderdeel van de bruiloft? Je maakt er gemakkelijk zelf een met een groot stuk stof waar je een mooie quote op plaatst. Hang wat bloemen over de bovenkant van het doek en je hebt een prachtige zelfgemaakte backdrop!

Glas met een mooie lijst

Je kunt ook een aantal mooie quotes over de trouwlocatie verspreiden. Dit kun je bijvoorbeeld doen door verschillende teksten op het glas van een fotolijstje te schrijven. De sierlijke letters op het glas in combinatie met een mooie lijst geven een leuk effect.

Sierlijke letters op een krijtbord

In plaats van op glas, kun je de teksten ook op een krijtbord schrijven. En het fijne is, met een handig trucje kan iedereen zulke mooie letters op een krijtbord maken!

Quotes op krijtbord

Fotocredits: Instagram

Houten bord met mooie teksten

Tot slot kun je ook een houten bord gebruiken om quotes op te plaatsen. Dit is leuk om bijvoorbeeld bij de ingang van jullie trouwlocatie neer te zetten. Met een slinger van groen met wat bloemen maak je het plaatje compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *