Houden jullie van kamperen? Het klinkt misschien een beetje gek, maar dit kan een leuk thema zijn voor jullie bruiloft. Glamping is een luxe manier van kamperen die steeds populairder wordt. Zo kunnen jullie trouwen op de camping, maar dan zo chic als jullie zelf willen. 

Veel mensen houden van kamperen omdat het een uniek buitengevoel creëert. Een weekendje kamperen kan het gevoel geven van een heerlijke vakantie. Helemaal geen gek idee dus voor een relaxte bohemian bruiloft.

Back to nature

Gaat jullie bruiloft vooral om het gezellig samen zijn met vrienden en familie? Dan is het leuk om een back to nature gevoel op te roepen. De bohemian stijl past hier goed bij. Het jawoord geven midden in de natuur, heerlijk barbecueën in de open lucht, ´s avonds gezellig marshmallow´s roosteren bij het kampvuur en luisteren naar gitaarmuziek. Zeker weten dat jullie samen met alle gasten alleen maar aan het genieten zijn!

Slapen op de camping

Het fijne aan een camping bruiloft is dat de gasten meteen een plek hebben om te overnachten. Gaan jullie voor een echte budget bruiloft? Dan kan iedereen zijn eigen tentje meenemen. Liever wat meer luxe? Dan kun je tenten huren die van tevoren vast voor jullie worden opgezet. Er zijn uitgebreide tenten te huur waar je zelfs een bed in kunt laten plaatsen. Zo kun je toch een beetje extra luxe toevoegen!

Decoratie

Wat decoratie betreft kun je heel wat leuke dingen doen bij een camping bruiloft. Sowieso is het een goed idee om slingers met lichtjes op te hangen tussen de bomen. Dit geeft ´s avonds een mooi romantisch effect. Zelfgemaakte wegwijzers zijn leuk om de gasten in de richting te wijzen van de verschillende onderdelen. Je kunt kleur toevoegen met lint en (zelfgemaakte) pom poms.

Festival bruiloft

Je kunt van jullie camping bruiloft ook een mini festival maken. Creëer een podium waar je een goede band laat optreden en huur een of meerdere foodtrucks in om de gasten van eten te voorzien.

Camping bruiloft

Fotograaf: Back Road Photography via Wedding Chicks

Lijkt een camping bruiloft jou wat? 

One comment to “Camping bruiloft”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *