Trouwen kan heel duur zijn, maar gelukkig zijn er ook manieren om voor weinig geld een bruiloft te organiseren. De trouwjurk is over het algemeen een grote kostenpost. Daarom hebben wij 7 goedkope trouwjurken voor je gezocht die minder dan 200 euro kosten! 

Gaan jullie voor een budget bruiloft? Dan hoort daar natuurlijk een goedkope trouwjurk bij. Het is even zoeken, maar een trouwjurk voor minder dan 200 euro vinden lukt echt!

Goedkope trouwjurken online kopen?

Eerder schreven we al eens een blog over het online bestellen van een trouwjurk. We raadden dit toen sterk af. Waarom? Online worden veel goedkope trouwjurken aangeboden die mooier lijken dan ze daadwerkelijk zijn. Vaak komen deze jurken uit China en doen ze er lang over om in Nederland aan te komen. Afbeeldingen van grote merken worden op de website gebruikt, maar de trouwjurk die je uiteindelijk ontvangt, lijkt er totaal niet op. Bovendien kan het zijn dat de kwaliteit slecht is of dat de pasvorm totaal niet goed is. Vaak heb je niet de mogelijkheid om de jurk terug te sturen.

Toch betekent dit niet dat je nooit je trouwjurk online mag kopen. Er zijn namelijk ook genoeg webshops die geen zogenaamde designer trouwjurken aanbieden, maar gewone trouwjurken voor weinig geld. Wanneer het hier gaat om een betrouwbare webshop waarbij je de mogelijkheid hebt de trouwjurk thuis te passen en eventueel weer terug te sturen, is er geen enkel probleem.

Trouwjurken voor nog geen 200 euro

Je kunt dus gerust via internet op zoek gaan naar een mooie trouwjurk voor weinig geld. Ook grote winkelketens hebben soms een leuke actie, zoals de trouwjurk van Zeeman van een tijdje geleden. Deze trouwjurk is nu niet meer te koop, maar gelukkig zijn er nog genoeg andere mooie goedkope trouwjurken te vinden. Wij hebben 7 goedkope trouwjurken voor je geselecteerd:

Bruid in goedkope trouwjurk van Bonprix

Bonprix €48,99

Deze eerste trouwjurk is ook meteen de goedkoopste. Voor weinig geld heb je een prachtige lange jurk die heel geschikt is voor een zomerse bruiloft.

Bruid in goedkope trouwjurk van Bonprix

Bonprix €89,99

Deze elegante trouwjurk valt mooi om het lichaam heen en heeft een bijzondere achterkant. De open rug wordt namelijk gecombineerd met een smal strookje stof dat over het midden van de rug loopt.

Goedkope trouwjurk van ASOS

ASOS €162,16

Heeft jullie bruiloft een bohemian tintje? Dan is dit een prachtige trouwjurk om te dragen! De jurk bestaat uit een crop top en een lange rok.

Trouwjurk van Honneloeloe

Honneloeloe €70-€100

Deze trouwjurk heeft een mooie kanten top die aan de achterkant deels open is. De jurk heeft een hartvormig bovenstukje dat mooi te zien is door het kant.

Goedkope trouwjurken met lange mouwen

Honneloeloe €180-€200

Trouwen jullie niet in de zomer? Dan is het fijn om een trouwjurk met mouwen te hebben. Deze trouwjurk heeft mooie doorschijnende mouwen gemaakt van tule.

Goedkope korte trouwjurk

Honneloeloe €100-€130

In plaats van een lange trouwjurk, kun je ook voor een korter exemplaar kiezen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer jullie op het strand of in een warm land trouwen. Een ander leuk idee is het dragen van twee trouwjurken op jullie bruiloft. Een lange jurk voor overdag en een korte trouwjurk voor tijdens het feest.

Korte trouwjurk met lange mouwen

Zalando €111,95

En tot slot nog een korte trouwjurk, ditmaal met lange mouwen. De afwisseling tussen de witte stof en het kant maakt deze trouwjurk extra bijzonder.

Welke trouwjurk vind jij het mooist? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *