Leuk idee: Picknick bruiloft

Gaan jullie in de zomer trouwen? Wanneer het mooi weer is, is het fijn om veel buiten te zijn. Een picknick kan daarom een leuk idee zijn. Met lekkere broodjes, hapjes en sapjes kunnen jullie een plekje zoeken in het zonnetje.

Houden jullie wel van een gezellige, intieme bruiloft? Dan is het leuk om samen met jullie familie en beste vrienden te picknicken. Dit is leuk voor de daggasten als gezamenlijke lunch. In de tussentijd kunnen jullie er eventueel even samen tussenuit om de fotoshoot te laten maken.

Picknick

Een picknick is informeer en gezellig. Perfect voor bruidjes en bruidegommen waarbij hun bruiloft vooral om gezelligheid gaat. Zorg voor een flinke stapel kleedjes en geef alle gasten een zakje mee met lekkere dingen. Jullie kunnen ook een tafel maken met al het eten waar de gasten dan zelf wat lekkers uit kunnen kiezen.

Picknick lunchzakje

Fotograaf: Heather Zweig via Oh Happy Day

Zakjes met de lunch

Wil je het simpel houden en iedereen hetzelfde meegeven als lunchpakketje? Dan kun je papieren zakjes laten bedrukken met een leuke tekst of jullie namen en trouwdatum. In deze papieren zakjes doe je voor alle gasten wat lekkere dingen. Ze kunnen een lunchpakketje meenemen en buiten een plekje zoeken.

Ideeën voor het lunchpakketje:

  • Belegd broodje
  • Pastasalade
  • Fruit (zoals een appel, kersen of een mandarijntje)
  • Flesje drinken (fruitsapje, flesje water of een mini flesje champagne)

Lunchbuffet

Willen jullie de gasten liever zelf laten kiezen wat ze eten? Maak dan een groot lunchbuffet met verschillende soorten broodjes en andere lekkere dingen. Zorg dat er zakjes of bakjes klaarstaan waar de gasten hun eten in kunnen verpakken zodat ze het vervolgens mee naar buiten kunnen nemen.

Spelletjes

Tijdens de picknick kun je ook voor spelletjes zorgen om de gasten te vermaken. Zeker wanneer er ook kinderen komen is dit erg leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *