Trouwschoenen heb je in allerlei soorten en maten. Je kunt voor klassieke pumps kiezen, maar natuurlijk kun je ook voor een stoerder alternatief gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van cowboylaarzen? Ze zijn helemaal hip en bovendien super origineel! Je creëert hiermee de ultieme stoere, maar stijlvolle look. Kijk maar eens wat de mogelijkheden zijn!

Wil je liever niet trouwen op een paar witte pumps? Tegenwoordig zijn er ook heel wat andere mogelijkheden. Zo zijn er bruiden die voor een paar kleurrijke All Stars kiezen. Vind je het leuk om je romantische trouwjurk te combineren met een stoere look? Dan zijn cowboylaarzen ideaal als trouwschoenen! Ze staan niet alleen erg leuk onder je trouwjurk, maar ze zitten ook nog eens heerlijk. Daar kun je wel een avondje op dansen!

Cowboylaarzen als trouwschoenen

Je zult misschien niet meteen aan cowboylaarzen denken bij het woord trouwschoenen, maar wat staan deze laarsjes leuk onder een witte jurk! Cowboylaarzen zijn bijvoorbeeld perfect voor een zomerse festival bruiloft of een bruiloft met een Amerikaans tintje. Wanneer je je cowboylaarzen combineert met de kleur blauw, heb je bovendien meteen je something blue voor jullie bruiloft! De bruid op onderstaande foto gebruikt hier een subtiel strikje voor. Dit geeft de laarzen ook een romantische uitstraling!

Verlovingsshoot

Je kunt de cowboylaarzen al uit de kast trekken wanneer jullie net verloofd zijn. Laat een mooie foto maken van de laarzen en jullie op de achtergrond. Of laat juist alleen jullie voeten fotograferen zonder dat de rest te zien is. Met een paar stoere laarzen geeft dit een gaaf effect! Deze verlovingsfoto kun je vervolgens leuk gebruiken als trouwkaart of save the date. 

Verlovingsfoto met cowboylaarzen

Fotograaf: Two Sparks Wedding Photography via Desiree Hartsock Bridal

Gebruik je laarzen voor de trouwfoto´s

Niet alleen voor de verlovingsshoot zijn de cowboylaarzen leuk, je kunt ze ook goed gebruiken voor de foto´s van jullie trouwdag. Zo kun je de ringen bijvoorbeeld op een originele manier laten fotograferen met jouw laarzen op de achtergrond. Het is ook leuk om de cowboylaarzen juist op de voorgrond te zetten en iets anders, zoals de trouwjurk, op de achtergrond te laten zien.

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze andere blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *